MASCOT® SmartStore

  – Når bestilling av arbeidsklær forløper seg optimalt.
  MASCOT® SmartStore er ikke bare et bestillingssystem, men en intern logistikkløsning.

  MASCOT® SmartStore er en gratis nettbutikkløsning for bestilling av arbeidsklær og personlig verneutstyr – perfekt for store og mellomstore bedrifter.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore er svært brukervennlig og kan brukes av alle – også de ansatte – hvor og når som helst. Som bedrift sikrer dere en felles stil ved å bestemme hvilke produkter de ansatte kan bestille.

  Check icon

  Smart, feilfri bestilling

  Er din bestillingsmåte for nytt arbeidsutstyr enkel, rask og problemfri? Det kan den bli hvis du bestiller via MASCOT® SmartStore.

  industry - icon

  For større sluttbrukerselskaper

  MASCOT® SmartStore er den perfekte løsning til store og mellomstore bedrifter som bestiller arbeidsutstyr til sine ansatte med jevne mellomrom. Løsningen er tilgjengelig fra alle datamaskiner med Internett-tilgang og til alle tider døgnets tider. Logg på, og i løpet av få minutter har du bestilt nye arbeidsklær til deg selv eller til alle dine medarbeidere.

  check-box icon

  Enkel og brukertilpasset

  Dine nye arbeidsklær – med eventuell trykt logo, navn og valg av andre tjenester – leveres direkte på døren. Det kommer i en håndpakket eske, enten til firmaet eller til privatadressen – alt ettersom hva du velger. Bestillingssystemet er ekstremt brukervennlig. Du kan også få din forhandler til å legge varer fra andre produsenter i MASCOT® SmartStore, slik at du kan bestille alt det vanlige utstyret på én gang.

  For å komme i gang

  Forhandleren din ordner alt det praktiske og hjelper deg i gang. Sammen bestemmer dere det tilgjengelige utvalget og hvor en eventuell logo skal plasseres. Systemet kan tilpasses helt til deg – med forskjellig utvalg per avdeling, bestillingshierarki osv. Spar tid allerede ved neste bestilling: Kontakt din forhandler og kom i gang umiddelbart.

  En bruker av MASCOT® SmartStore forteller:

  «MASCOT® SmartStore er en brukervennlig plattform, der våre ansatte bestiller nye arbeidsklær fra en produktkatalog vi har laget. Fra Marel Århus administreres nettbaserte MASCOT® SmartStore med 275 brukere fordelt på sju land, og vi er tilfredse med systemet. Det er blant annet raskt og enkelt å bestille og håndtere nye arbeidsklær, vi kan se statistikk over medarbeidernes kjøp, de ansatte får levert arbeidsklærne i egne esker, og leveringen av nye klær skjer stort sett uten problemer.»
  Marel, Danmark