MASCOT® SmartStore

Det er ikke bare et ordresystem, men en intern logistikkløsning

Check icon

Smart, feilfri bestilling

Er din bestillingsmåte for nytt arbeidsutstyr enkel, rask og problemfri? Det kan den bli hvis du bestiller via MASCOT® SmartStore.

industry - icon

For større sluttbrukerselskaper

MASCOT® SmartStore er den perfekte løsning til store og mellomstore bedrifter som bestiller arbeidsutstyr til sine ansatte med jevne mellomrom. Løsningen er tilgjengelig fra alle datamaskiner med Internett-tilgang og til alle tider døgnets tider. Logg på, og i løpet av få minutter har du bestilt nye arbeidsklær til deg selv eller til alle dine medarbeidere.

check-box icon

Enkel og brukertilpasset

Dine nye arbeidsklær – med eventuell trykt logo, navn og valg av andre tjenester – leveres direkte på døren. Det kommer i en håndpakket eske, enten til firmaet eller til privatadressen – alt ettersom hva du velger. Bestillingssystemet er ekstremt brukervennlig. Du kan også få din forhandler til å legge varer fra andre produsenter i MASCOT® SmartStore, slik at du kan bestille alt det vanlige utstyret på én gang.

For å komme i gang

Forhandleren din ordner alt det praktiske og hjelper deg i gang. Sammen bestemmer dere det tilgjengelige utvalget og hvor en eventuell logo skal plasseres. Systemet kan tilpasses helt til deg – med forskjellig utvalg per avdeling, bestillingshierarki osv. Spar tid allerede ved neste bestilling: Kontakt din forhandler og kom i gang umiddelbart.