Kataloger

Klikk på bildene av katalogene for å starte.

Finn inspirasjon til arbeidsklær, vernesko og tilbehør til arbeidsklær i de mange MASCOT-katalogene.

I MASCOTs hovedkatalog finner du alle aktuelle produkter samt informasjon om f.eks. sertifiseringer, stoffkvalitet og bruksmuligheter. Leter du derimot etter klær, sko eller tilbehør til en spesiell bransje, bestemte produkttyper som f.eks. sokker og undertøy eller klær med bestemte funksjoner, så kan du ta en titt i en av våre mange mindre spesialbrosjyrer.

Hver eneste katalog har mer grundige forklaringer av spesialdetaljer samt tips til kombinasjon av klærne. Dessuten finner man litt kunnskap bak MASCOT om f.eks. hvordan arbeidsklærne blir testet på veien mot butikkhyllene hos en av de mange MASCOT-forhandlerne.

I produktutvalget er det mer enn 600 produkter, og selv de er delt inn i forskjellige serier, er fargene like på tvers. Det gir utallige muligheter for å kombinere individuell profilklær fra topp til tå til medarbeiderne på arbeidsplassen deres.

Alle kataloger og brosjyrer åpnes i en nettkatalog som du kan bla og zoome i. Du kan også laste den ned som pdf eller velge ut enkelte sider som du vil lagre.

Til forhandlere

Hvis du er MASCOT-forhandler så må du huske at du kan sette inn MASCOTs kataloger og brosjyrer i samme bla-funksjon på din egen hjemmeside og/eller nettbutikk. Det kan hjelpe kundene dine til å se nye muligheter for å handle arbeidsklær hos deg.
Som forhandler er det naturligvis også alltid mulig å be om fysiske kataloger. Legg dem i butikken og få på den måten vist alle produktene du ikke har lagerplass til. I tillegg til kataloger, støtter vi din lokale markedsføring med et stort utvalg salgsfremmende materialet til butikken din. Kontakt MASCOT hvis du vil høre mer om dette.