MASCOT® ShopInShop

  Hvis du vurderer å utvide utvalget av produkter fra MASCOT, har vi en optimal løsning for deg. MASCOT® Shop in Shop gir deg muligheten til å presentere arbeidsklær og vernesko fra MASCOT på en profesjonell måte, slik at du kan øke trafikken til butikken din.

  MASCOT® Shop in Shop

  Stadig fornyelse er avgjørende for suksess, så derfor har MASCOT utviklet et gjennomtenkt Shop in Shop-konsept med innbygde løpende oppdateringsmuligheter. Vi utvikler stadig nye elementer og materialløsninger for Shop in Shop-konseptet, som er tilpasset produktutvalget, aktuelle kampanjer og de ulike årstidene. På denne måten kan du enkelt fornye din MASCOT® Shop in Shop-løsning og fremheve dine fokusprodukter.

  Fleksibelt, kreativt og justerbart

  MASCOT leverer inventar og materiale som er tilpasset dine behov. I utvalget vårt finner du elementer som egner seg til en rekke ulike produktkategorier, blant annet arbeidsklær, sko og tilbehør. I tillegg er MASCOT® Shop in Shop-løsningen lett justerbar og fleksibel, slik at du raskt og enkelt kan gjøre endringer etter behov.

  Med en MASCOT® Shop in Shop-løsning har du mulighet til å ønske kundene velkommen til et kjent miljø. Inventaret er nemlig utviklet i råmaterialer som henter inspirasjon fra bransjen og byggeplasser. I utvalget av dekorasjon og inventar finner du kreative løsninger som bidrar til å løfte din MASCOT® Shop in Shop til neste nivå. Vi leverer blant annet mannekenger, hyller og annet inventar i tillegg til dekorasjoner og visningsmateriell som bidrar til å skape et sterkt inntrykk, slik at kundene blir inspirert til å velge arbeidsklær og vernesko.

  En løsning for alle

  Hos MASCOT skreddersyr vi din MASCOT® Shop in Shop-løsning i samarbeid med deg. Og mulighetene er nesten uendelige, både når det gjelder inntrykket som skapes og størrelsen på din MASCOT® Shop in Shop.

  Ønsker du å vite mer om inventaret, dekorasjons- og visningsmaterialet og andre elementer av MASCOT® Shop in Shop-konseptet, kan du ta kontakt med MASCOT eller det lokale salgsteamet ditt.