MASCOT® WebShop

  Ønsker du en egen nettbutikk med optimaliserte prosesser og minimal administrasjonsinnsats? Vi tilbyr en profesjonell e-handelsløsning til MASCOTs forhandlere av arbeidsklær.

  Din egen nettbutikk for arbeidsklær

  MASCOT® WebShop er et salgsverktøy rettet mot MASCOTs forhandlere uten egen nettbutikk, men også til forhandlere som ønsker å utvide sine e-handelsverktøy med en nettbutikk for arbeidsklær. Dra nytte av våre mange år med erfaring og gi dine kunder muligheten til å kjøpe arbeidsklær, verneklær og vernesko fra deg på nett.

  MASCOT® WebShop - Flow
  1 Bestillinger 2 Betaling 3 Levering 4 Faktura 5 Faktura 6 Betaling
  gear - icon

  Lav innsats gjennom automatisering

  Ettersom MASCOT® WebShop er optimalt integrert i MASCOTs infrastruktur, behandles kundebestillinger uten din aktive involvering. Integrerte betalingsmetoder og umiddelbar betalingsbekreftelse gjør at vi kan sende produktene til kundene dine neste arbeidsdag. Du kan holde oversikt over alle bestillinger og få tilgang til opplysningene dine gjennom administrasjonsgrensesnittet.

  coin - icon

  Lave kostnader gjennom automatiske oppdateringer

  De høyeste kostnadene innen e-handel er datavedlikehold og frakt. Vi tar oss av det for deg! Vi sørger for at produktdataene er oppdatert, vedlikeholder butikkplattformen og håndterer frakt av produktene til kundene dine. Dra nytte av MASCOT® WebShops kontinuerlige utvikling – uten ekstra kostnader.

  Markedsføring

  MASCOTs markedsføringsaktiviteter støtter lanseringen din innenfor netthandel. Våre mangfoldige markedsføringsaktiviteter hjelper deg med å oppmuntre kundene dine til å kjøpe på nett. Denne tjenesten er inkludert i MASCOT® WebShop og legger opp til en vellykket start innenfor netthandel.