MASCOT® Offer Wizard

  Lager du ofte kampanjeflyers og tilbud for virksomheter i alle størrelser? Trenger du et verktøy som visuelt kan presentere produktene og tilbudene dine? Med MASCOT® Offer Wizard kan du raskt gi profesjonelle tilbud til kunder og lage flyers for å markedsføre produktene i butikken din.

  MASCOT® Offer Wizard - Logo

  MASCOT® Offer Wizard er en tilbudsgenerator bygget for MASCOT-selgere og -forhandlere i hele verden. Med MASCOT® Offer Wizard kan du og dine kollegaer enkelt lage flyers til kampanjer og tilbud til dine kunder. Brukervennligheten er høy, og du kan sette sammen tilbud for små, mellomstore og store virksomheter på kort tid. Når du er ferdig med å lage et tilbud eller en flyer, kan du generere en PDF som både kan skrives ut og sendes elektronisk til kunden.

  Som MASCOT-forhandler kan du enkelt få tilgang til MASCOT® Offer Wizard. Gå til innloggingssiden, og velg «Opprett ny konto».

  MASCOT® Offer Wizard

  Er du MASCOT-forhandler ennå? Kontakt oss for å høre mer om MASCOT® Offer Wizard samt andre plattformer og tjenester som kan øke salget av MASCOT-arbeidsklær og -vernesko.

  MASCOT® Offer Wizard - login

  Lag dine egne tilbud og kampanjeflyers med tilbudsgeneratoren

  Med MASCOT® Offer Wizard har du alltid tilgang til MASCOTs komplette utvalg av arbeidsklær og sko. Du kan velge farger og størrelser på produktene du ønsker å gi tilbud på eller ønsker å markedsføre med en flyer. Du har også den gjeldende prislisten tilgjengelig når du gir tilbud til kunder.

  Med MASCOT® Offer Wizard har du mange tekster som allerede er produsert, tilgjengelig. De tar for seg emner som CSR og EN ISO 20471. Info om tjenester kan enkelt velges slik at den passer den enkelte kundes behov. Med disse verktøyene for hånden er det enkelt å komme med et profesjonelt tilbud. Hvis du bruker de forhåndsdefinerte tekstene, er det enkelt å endre tilbudet til andre språk. MASCOT® Offer Wizard er derfor også til stor hjelp for internasjonale kunder med avdelinger i forskjellige land.

  Når du har opprettet en konto, får du automatisk tilgang til en personlig mappe. Her kan du lage din egen struktur og få oversikt over tilbud og flyers. Du får også din egen mediamappe der du kan laste opp logoer og bilder. På denne måten kan du individualisere og tilpasse materialet til dine behov.

  Hvis du har spørsmål rundt bruk av MASCOT® Offer Wizard, er du alltid velkommen til å kontakte MASCOT.