MASCOT® Forhandlerportal

  MASCOT gir kundene tilgang til et praktisk og gratis nettsystem. Med din egen innlogging til forhandlerportalen vil du alltid ha tilgang til oppdatert informasjon, som blant annet bestillinger og fakturaer.

  MASCOT® DistributorPortal - logo

  Forhandlerportal

  Hand shake

  Fordeler

  • Gratis nettsystem
  • Tilgang til oppdatert informasjon
  • Produktinformasjon
  • Følg med på bestillingene dine
  • Nyttig statistikk
  • Lagerstatus
  • Gode tilbud
  Watch

  Spar tid og penger

  I forhandlerportalen finner du alltid svar på spørsmål om lagertall, bestillinger, leveranser, fakturaer, kjøpsstatistikk, master data osv. MASCOTs forhandlerportal er tilgjengelig 24/7, så du trenger ikke ta høyde for MASCOTs åpningstider.

  head - idea

  Systemet

  Rask og enkel tilgang

  Med MASCOTs forhandlerportal har du tilgang til dataene dine dag og natt. Forhandlerportalen er utviklet for forhandlerne våre. Den er svært brukervennlig og praktisk å bruke uten ytterligere opplæring.

  Lagerbeholdning

  Det er en fordel at du kan se MASCOTs lagerbeholdning. Du kan søke etter produktnummer og se den nåværende lagerbeholdningen umiddelbart. Hvis bestillingen din er ekspedert, kan du umiddelbart se og/eller laste ned bestillingsbekreftelsen eller fakturaen.
  Denne informasjonen er alltid oppdatert, slik at du alltid har den riktige informasjonen tilgjengelig.

  Diagram

  Statistikk og informasjon

  Følg med på bestillingene dine

  Når bestillingen din er frigitt, kan du følge den fra lageret til leveringstidspunktet. Med ett klikk på «Track & Trace» kan du se nåværende status på bestillingen og forventet leveringstidspunkt.

  Nyttig statistikk

  En annen fordel med forhandlerportalen er at du kan få en oversikt over relevant statistikk og oppdatert informasjon. Her kan du for eksempel se hvor mye du har bestilt for i en gitt periode, eller hvilke produkter du bestiller oftest.

  Produktinformasjon

  Har du behov for å vite vekt, antall kasser, EAN-nummer eller andre master data? Du kan laste ned master data, beskrivelser og bildekoblinger.

  Hvordan får jeg tilgang?

  For å få tilgang til MASCOTs forhandlerportal, kan du kontakte kundeservice eller din lokale MASCOT-selger. Når du har fått din egen innlogging, går du til forhandlerportalen.