MASCOT® DropShipping

      Ønsker du å øke mulighetene for salg i nettbutikken din? I nettbutikken din kan du nå tilby hele MASCOTs utvalg med rask levering, ingen håndtering og lavere kostnader uten å måtte ha lagerføring. Finn ut mer om MASCOT® DropShipping.

      MASCOT® DropShipping kan brukes til å videresende bestillinger plassert i din egen nettbutikk, elektronisk til MASCOT. Vi holder lager og sender bestillingene direkte til kundene dine. En av fordelene er at du kan tilby hele MASCOTs utvalg i din egen nettbutikk. Alle administrative og logistiske prosesser er strømlinjeformet. Ved å jobbe på denne måten vil du spare håndteringstid, lagerkostnader og gi kundene dine en god brukeropplevelse.

      1 Bestillinger 2 Bestillinger 3 Levering

      Produktutvalg og tilgjengelighet

      MASCOT leverer all relevant produktinformasjon inkludert mediedata som produktbilder, YouTube-videoer, størrelsesdiagrammer og mye mer. Bruk disse dataene til å presentere MASCOT-produktene profesjonelt i nettbutikken din.

      Ettersom produktene sendes direkte fra lageret vårt, kan du også vise en daglig oppdatert lagertilgjengelighet.

      Elektronisk bestilling

      Send bestillingen din til oss elektronisk, så sender vi produktene direkte til kunden din. Av hensyn til pakkesporing og for å sikre en god og rask levering, må kundens kontaktinformasjon og leveringsadresse følge med bestillingen. Som standard sendes EDI-bestillinger via FTP-opplasting i MASCOTs bestillingsformat. Velger du å motta f.eks. bestillingsbekreftelse, fakturaer eller leveringsmeldinger elektronisk, enten i PDF- eller XML-format (SAP iDoc), kan du få enda lavere administrasjonskostnader.

      Kontakt vårt e-handelsteam på ecommerce@mascot.dk for å informere deg om alternativene dine.