MASCOT®FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er en blanding av arbeidssko og hverdagssko. Med CASUAL-serien får du klassiske, stilrene joggesko uten sikkerhetskomponenter, som kan sammenlignes med MASCOTs eksisterende vernesko med tanke på kvalitet, design og passform.

Filter
Produkttyper
Farger
Egenskaper
Størrelser
Bruker
Serier
Produkter (2)
F0950-909
MASCOT® FOOTWEAR CASUAL
2 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
F0900-907
MASCOT® FOOTWEAR CASUAL
svart
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY

Ingen sikkerhetskomponenter, men like god kvalitet

Uten tåkappe, spikervern og andre sikkerhetskomponenter skiller MASCOT® FOOTWEAR CASUAL seg fra MASCOTs andre fottøyserier. Til gjengjeld er skoene svært behagelige å bruke. CASUAL-serien er utviklet etter stor etterspørsel fra kunder og er et optimalt alternativ til vernesko. Målet var å lage komfortable sko i innovative og nye materialer. Skoene har blant annet overmaterialer i semsket skinn og yttersåle av gummi. De er dessuten svært lette og veier under 300 gram.

Klassisk design

CASUAL-skoene er klassiske og stilrene, og inspirasjonen er blant annet hentet fra gamle sportsskomodeller. Ved å kombinere en klassisk stil med de nyeste innovasjonsmulighetene og passformene blir resultatet en fottøyserie som er både flott og funksjonell, og som passer til vanlige arbeidsklær så vel som uniformer og penere bekledning.

Sneakers Svart - MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

Allsidige bruksmuligheter

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL kan brukes i alle situasjoner der vanlige joggesko kan brukes. Hvis du vil at medarbeiderne dine skal ha en form for felles identitet på tvers av jobbfunksjoner, så er CASUAL-modellene helt perfekt for ansatte som ikke trenger vernesko. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er kort sagt en allsidig skoserie som oppfyller alle krav til komfort, fleksibilitet og funksjonalitet.