MASCOT® FOOTWEAR FIT

      MASCOT® FOOTWEAR FIT er din garanti for vernesko med optimal passform. Det er god plass foran i skoene, slik at forfoten og tærne har god bevegelsesfrihet. Skoene i denne serien gir også god støtte på bakerste del, slik at du enkelt holder fotfestet på ujevne underlag og minsker risikoen for å vrikke foten. Til forskjell fra tradisjonelle, tunge vernesko har skoene i MASCOT® FOOTWEAR FIT lavere vekt, slik at du unngår at føttene blir slitne i løpet av en lang arbeidsdag. Hvis du jobber som håndverker eller industriarbeider, kan du sikkert kjenne deg igjen i lange arbeidsdager med gående og stående arbeid. Skoene i MASCOT® FOOTWEAR FIT er støtabsorberende, slik at du kan avlaste leddene og enklere ta vare på knærne, føttene og hoftene. Skoene er også fleksible og følger fotens naturlige bevegelser.

      Med MASCOT® FOOTWEAR FIT er det ikke bare komforten som er i fokus – sikkerheten er også på topp! For å beskytte tærne dine hvis noe tungt skulle falle på dem, er skoene i denne serien utstyrt med komposittåkappe. Skoene har også spikervern i tekstil, slik at du er beskyttet mot spisse gjenstander nedenfra. Ettersom tåkappen og spikervernet er laget av kompositt og tekstil, er skoene helt metallfrie og hverken kulde- eller varmeledende. Dermed unngår du at føttene dine blir overopphetet eller nedkjølt. Hvis du jobber i varme omgivelser, er skoene fra MASCOT® FOOTWEAR FIT det ultimate valget. De har nemlig en såle av PU/PU, som er varmebestandig opptil 140 grader og i tillegg er olje- og bensinresistent. Skoene er ESD-godkjente, slik at du unngår elektrostatisk utlading og er sikret at statisk elektrisitet ledes bort fra kroppen. På denne måten unngår du skader på følsomme elektroniske komponenter. Skosålene i MASCOT® FOOTWEAR FIT er sklisikre med SRC-godkjenning og har stigegrep, slik at du står trygt når du trenger det mest – både på glatt underlag og høyt oppe i en stige. Sålen lager heller ikke merker, slik at du uten problemer kan jobbe på f.eks. nylagte gulv.

      Hvis du kan bli våt på føttene når du jobber, kan du velge sko fra MASCOT® FOOTWEAR FIT-serien som er vannavvisende i henhold til relevante normer. Se etter S3-merket for vannavvisende vernesko. Hvis du sitter mye på knærne når du jobber, og vil ha sko med ekstra forsterkning, kan du velge sko fra MASCOT® FOOTWEAR FIT med TPU-tåforsterker. Denne tåforsterkningen øker slitestyrken og forlenger fottøyets levetid betraktelig.