MASCOT® FOOTWEAR COVER

MASCOT® FOOTWEAR COVER er en serie PU-støvler som henvender seg til næringsmiddelindustrien og andre bransjer som fokuserer på god hygiene og vaskbarhet (hjemmevask og industrivask).

I MASCOT® FOOTWEAR COVER finner du robuste og slitesterke støvler som samtidig gir en god gåkomfort. Som i resten av MASCOTs sortiment av vernesko har støvlene i serien den høyeste sklisikkerheten, siden alle produktene i serien har såler som har blitt testet til å være sklisikre både på skrå og glatte overflater (SRC).

Filter
Produkttyper
Farger
Egenskaper
Sertifiseringer
Størrelser
Bruker
Serier
Produkter (3)
F0850-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
3 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
F0851-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
hvit
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
F0852-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
2 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
Detalj - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Vaskbarhet og god hygiene

Støvlene i MASCOT® FOOTWEAR COVER er vanntette, som gjør at de er lette å gjøre rene for skitt og bakterier. Det gjør støvlene spesielt godt egnet for områder der god hygiene er i fokus. For å hindre spredning av bakterier er hælen på støvlene konstruert slik at det er enkelt å gå ut av støvelen uten at hendene trenger å komme i kontakt med den. Det gjør at du holder hendene unna området hvor det potensielt er en større mengde bakterier som vil kunne overføres til andre deler av klærne dine.

PU-støvlene i MASCOT® FOOTWEAR COVER passer også godt til vaskeriavtaler, ettersom de er klargjort for innsetting av høyfrekvens-chip (HF-chip). Denne chippen kan lagre data om eieren av støvlene og vaskeprosesser. HF-chippen kan settes inn av MASCOT eller vaskeriet.
Støvlene i serien tåler vask på 40 °C. Når støvlene vaskes ved denne temperaturen, aktiveres en bakteriebekjempende effekt i industrivaskerienes såpe. Dermed forhindres bakteriene fra å utvikle seg.

Velg støvlene som passer til arbeidet ditt

I MASCOT® FOOTWEAR COVER finner du støvler i tre forskjellige farger: hvit (06), svart (09) og mørk oliven (19). Støvlene fås kun i én høyde, men hvis du vil justere høyden og tilpasse støvelen etter individuelle behov, så kan skaftet foldes ned, så høyden på støvelen justeres.

PU-støvler - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Forskjellige sikkerhetsklasser å velge blant

I MASCOT® FOOTWEAR COVER-serien finner du støvler sertifisert etter den europeiske standarden for sko uten tåkappe til bruk i yrkeslivet EN ISO 20347, eller EN ISO 20345 – den europeiske standarden for vernesko.

Nivået av beskyttelse kan bidra til å indikere hvilken støvel man skal velge. Hvis man som bruker ikke har behov for tåkappe og spikervern, men vil at skoene skal være antistatiske og ha en støtabsorberende såle, så kan man med fordel velge støvler godkjent etter EN ISO 20347, klasse O4. Har man behov for tåkappe, kan man velge vernestøvler godkjent etter EN ISO 20345, sikkerhetsklasse S4 eller S5. Forskjellen på de to sikkerhetsklassene er at skoene som er godkjent etter sikkerhetsklasse S5, også har spikervern.