Arbeidsklær i store størrelser

  Sliter du med å finne arbeidsklær som passer deg? Hos MASCOT finner du arbeidsklær i mange forskjellige modeller og størrelser. Et bredt spekter av produktene kommer i store størrelser – uten å gå på akkord med komfort, passform og kvalitet. Vi har arbeidsklær i store størrelser til mange forskjellige bransjer. Enten du er ute etter arbeidsbukser, en arbeidsjakke eller en fleecegenser, så finner du det i utvalget.
  ADVANCED Bukser med knelommer

  Klær som passer, sikrer maksimal komfort

  Når du velger arbeidsklær, er det viktig at de passer ordentlig, slik at komforten, funksjonene og sikkerheten er helt på topp. Du kan finne frem til riktig størrelse ved å måle så tett inntil kroppen som mulig. Flere av MASCOT-buksene kommer i tre benlengder.

  Større størrelser krever ekstra innsats

  Hos MASCOT setter ikke størrelsen grenser for mulighetene. Arbeidsklærne må være behagelige å ha på, uansett størrelse. Å lage velsittende arbeidsklær i store størrelser krever en ekstra innsats, da sertifiseringene må følges, mønsteret må tilpasses stoffet, og det skal mer stoff til. Denne innsatsen er en selvfølge for MASCOT, slik at du ikke trenger å gå på akkord med hverken kvalitet, komfort eller sikkerhet.

  ADVANCED Bukser med knelommer

  Vernesko med plass til føttene

  Har du problemer med å finne arbeidssko som er store nok? MASCOT tilbyr sko, støvler og sandaler helt opptil størrelse 48. Skostørrelsene er gjennomsnittlige sammenlignet med andre skostørrelser. Alle vernesko og vernestøvler fra MASCOT har riktig sertifisering uansett hvilken størrelse du bruker. Når det gjelder sko, er både komforten og sikkerheten viktig. Derfor anbefaler vi at du prøver skoene før du bestemmer deg.