MASCOT vinner «PPE innovation of the year 2018»

for MASCOT® ADVANCED
17031-311 - Bukser med hengelommer - MASCOT® ADVANCED - Pressesenter 2018
21. Juni 2018
MASCOT vant sin andre pris for arbeidsklærserien MASCOT® ADVANCED. MASCOT mottok prisen «PPE innovation of the year 2018» under Professional Clothing Awards, en prestisjefylt pris som anerkjenner seriens utmerkede kvalitet.
MASCOT deltok i går kveld på Professional Clothing Awards ved Park Plaza i London, og vant en ny pris for den innovative arbeidsklærserien for håndverkere og anleggsarbeidere, MASCOT® ADVANCED. Professional Clothing Awards er en prisutdeling for innovasjon og gode prestasjoner i klesbransjen. For MASCOT er det en stor ære å motta denne prisen, siden den er en anerkjennelse av det harde arbeidet som er lagt ned med utviklingen av nye produkter som svarer til behovene til brukerne av arbeidsklær.

Arbeidsklær for fagfolk

MASCOT® ADVANCED er en arbeidsklærserie for arbeidere som ikke nøyer seg med nest best. Serien har produkter for alle arbeidssituasjoner og årstider, med stretch, slitestyrke og komfort i en helt egen klasse. Den komplette serien inneholder 33 produkter, blant annet bukser med fireveis-stretch, vind- og vanntette stretch-jakker, isolerende fleecegensere og fukttransporterende t-skjorter. Produktene kombinerer funksjonalitet, komfort og slitestyrke for å gi brukerne et optimalt produkt for å takle utfordringene de møter i løpet av arbeidsdagen.

PPE Award - Pris - A89C12FA-F396-4FE6-8E66-909BB268B1F6{name - 17115-318 - MASCOT® ADVANCED - 2018

Kvalitet er en bevisst strategi

Arbeidsklær fra MASCOT kjennetegnes blant annet av god kvalitet, funksjonalitet og design. MASCOT® ADVANCED er intet unntak. MASCOTs omfattende testprogram sikrer at produktene holder høy kvalitet. Før produktene lanseres på markedet, gjennomgår de grundige kvalitetskontroller med blant annet brukertester, der brukerne tester produktene med tanke på passform, holdbarhet og funksjonalitet, med mer.

MASCOTs kompromissløse tilnærming til kvalitet henger også sammen med selskapets strategiske valg om å ikke bare produsere og levere de beste arbeidsklærne, men også de beste arbeidsklærløsningene. Med løsninger som MASCOT® SmartStore og E-partner fokuserer MASCOT på å gjøre det enklere for distributører og sluttbrukere å finne og kjøpe det riktige produktet.

Pris nummer to til MASCOT® ADVANCED

PPE innovation of the year 2018 er ikke den første prisen som MASCOT® ADVANCED har vunnet siden lanseringen i fjor. Tidligere i år, vant serien en pris på den nederlandske messen VSK, i kategorien for installatørverktøy. Prisen viser at serien gir arbeidsklærmarkedet noe nytt, noe som ytterligere forsterkes av den siste prisen.