MASCOT Vietnam tildeles pris for sosialt ansvar

  2021-Corporate Social Responsibility Recognition Award_Thomas Bo_Phan My Ha_American Chamber of Commerce
  Tue, 07 Dec 2021
  At the photo from left to right: Chargé d’Affaires Marie C. Damour, US Embassy, Finance manager MASCOT Vietnam Nguyen Van Hung, Managing Director MASCOT Vietnam Thomas Bo Pedersen, Administration manager MASCOT Vietnam Phan My Ha and President AMCHAM Virginia Foote.

  MASCOT Vietnam har i dag blitt tildelt pris for sosialt ansvar fra The American Chamber of Commerce i Hanoi. Prisen deles ut på bakgrunn av MASCOT Vietnams pågående arbeid med CSR i forkant av og under COVID-19-pandemien.

  Å skape gode arbeidsforhold for alle ansatte – uansett ansettelsessted – er helt naturlig for MASCOT – også under en verdensomspennende pandemi. Vi passer på våre ansatte, og et sikkert arbeidsmiljø og gode forhold er med på å forbedre arbeidsmoralen, skaper pålitelige samarbeidsavtaler med underleverandører, og en forbedret kommunikasjon mellom lederen og den enkelte medarbeider.

  At The American Chamber of Commerce i Hanoi tildeler oss denne prisen, ser vi på som en anerkjennelse av måten vi driver forretninger på.

  Egne fabrikker med forsvarlige forhold

  Mer enn 2 600 ansatte jobber med produksjon av MASCOT-arbeidsklær i Vietnam og Laos, og vi har et stort ansvar for å skape de beste mulige arbeidsforholdene for dem. Med egne fabrikker har vi fleksibiliteten som trengs for å møte endringene i markedet og best mulig forutsetninger for å skape gode arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø for kollegene våre.

  MASCOTs fabrikker er SA8000-sertifisert, som er den høyeste standarden innen samfunnsansvar. Og det er noe vi lever etter. Vi jobber alltid etter de høyeste standardene. Med SA8000 forplikter vi oss dessuten til å informere og lære opp kollegene våre om rettighetene deres – både i forhold til arbeid, organisasjonsrett, lønn og helse. På denne måten får vi engasjerte medarbeidere, som tar stilling til jobben og arbeidsplassen de er en del av.

  Transparente vilkår

  Alle ansatte hos MASCOT Vietnam har gode vilkår med ordentlig lønn, og det er full åpenhet om lønn og bonusmuligheter. På denne måten har vi en innvirkning på samfunnet rundt MASCOTs fabrikker, samtidig som vi minsker ulikheten på tvers av landegrensene. Med det gode arbeidsmiljøet vi tilbyr medarbeiderne våre, forbedrer vi også arbeidsforholdene i lokalområdet generelt, fordi de andre arbeidsgiverne i området ellers ville mistet medarbeiderne sine. Vi skaper gode arbeidsplasser og gir andre aktører i lokalområdet insentiv til å gjøre det samme. Dette er også noe The American Chamber of Commerce har lagt vekt på i vurderingen sin.


  2021 Corporate Social Responsibility Recognition Award_MASCOT Vietnam_American Chamber of Commerce