Arbeid på kne

uten ubehag
Bukser med knelommer - 2015
18. Februar 2015
Er du én av dem som av og til arbeider på kne? Da er det helt nødvendig med ekstra knebeskyttelse.

Med MASCOTs produkter oppnår du denne beskyttelsen på flere måter. Med tallrike funksjoner på arbeidsbuksene og sertifiserte kneputer får du en komplett pakke som gir deg et behagelig og fremfor alt, sikkert arbeidsmiljø ved knestående arbeid.

Kneputer - 2015 Pressesenter

MASCOT® Waterloo kneputer av Evazote®-skum er ergonomisk utformet og kan brukes i alle MASCOTs bukser med knelommer. De fyller godt i bredden og har en avlang form som kan forkortes (spor på kneputen slik at det lett kan klippes av), dersom kneputene skal brukes i mindre kneputelommer. MASCOT® Waterloo er sertifisert i henhold til EN 14404, type 2, klasse 1, som er standarden for Knebeskyttelse til arbeid i knelende stilling.

For at du skal kunne utnytte knebeskytterne dine best mulig, er det viktig at buksene dine har riktig passform. Kneputene må nemlig ikke være ubehagelige når du går og står. Samtidig skal de straks posisjonere seg riktig når du kneler. Derfor er det særdeles viktig at du velger bukser med riktig lengde (og livvidde). Hos MASCOT kan du velge mellom ulike bukselengder, og hver modell og størrelse har unik plassering av kneputene. MASCOT-bukser sikrer dermed at knebeskyttelsen alltid er riktig posisjonert i forhold til kneet ditt. Dette vil ikke være tilfellet dersom du kjøper for lange bukser og så legger dem opp. Bruk gjerne MASCOTs måleskjema som guide til å finne riktig størrelse.

Hvis du utfører mye arbeid på kne er buksenes ergonomi helt avgjørende. Velg bukser med ergonomisk formet linning og ergonomisk utformede ben, hvis du vil forsikre deg om at buksene både gir deg god bevegelsesfrihet og støtter alle dine bevegelser. Våre bukser har også en spesiell konstruksjon i knehasen, som gjør at det ikke hoper seg mengder med stoff der når du står på knærne. De aller fleste MASCOT-bukser har innstikk for kneputene ovenfra som så lukkes med borrelås. Dermed slippes det heller ikke inn smuss og skitt.

Pronose, knelende arbeidsposisjon - 2015