Utallige kombinasjoner med høyeste sikkerhet

i MASCOT® SAFE SUPREME
MASCOT® SAFE SUPREME - Pressesenter 2017
1. November 2017
MASCOT har et av bransjens bredeste utvalg innen sertifiserte verneklær. På samme måte som arbeidsklærne, er verneklærne delt opp i forskjellige serier. MASCOT® SAFE SUPREME er serien du bør velge hvis du vil ha tofargede verneklær med de mest innovative funksjonene og materialene.

Du har mange valgmuligheter blant farger og produkttyper, med 24 forskjellige produkter i opptil seks forskjellige fargekombinasjoner. Alle produktene er sikkerhetssertifiserte med EN ISO 20471.

Eksepsjonell komfort

MASCOT® SAFE SUPREME er en serie som kan alt. Den egner seg godt for entreprenører og ansatte i bygg- og anleggsbransjen, som forlanger mye av arbeidsklærne sine. Klærne har ikke bare gjennomtestede lommer og detaljer, slik at det er plass til alt verktøyet – de er også laget i et stoff som er spesialutviklet for akkurat denne målgruppenes daglige utfordringer. Produktene er satt sammen av materialene bomull og polyester. Den myke bomullen er plassert inn mot kroppen for komfortens skyld, mens polyesteren på utsiden gir slitestyrke og fargeekthet. Denne kombinasjonen gir et behagelig, mykt og fuktabsorberende produkt med høy slitestyrke.

God slitestyrke og langvarig synlighet

Produktene har også CORDURA®-forsterkninger på særlig utsatte steder, som i lommer, på knærne og ved håndleddene, for å sikre lang levetid. Holdbarheten forsterkes ytterligere av de tredoble sømmene, som finnes flere steder på både bukser og overaller. I tillegg er en del av produktene behandlet med Teflon®. Teflon® har en smussavvisende effekt som forhindrer at det fester seg skitt på produktene. Det holder deg synlig over lang tid.

Hi-vis arbeidsklær - MASCOT® SAFE SUPREME - Pressesenter 2017

En serie for vinteren

I MASCOT® SAFE SUPREME finner du klær til hele året. Med vinteren på vei, kan du velge isolerende produkter som termojakker, termovester, vatterte hettegensere og softshelljakker. Når vinterværet virkelig slår inn, kan det være lurt å velge vindtette, vanntette og pustende vinterklær med kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343. Når du velger arbeidsklær med disse normene, kan du være trygg på at klærne beskytter deg og holder deg varm og tørr.

Produkter som kan tilpasses til deg

Buksene i MASCOT® SAFE SUPREME har en spesiell funksjon som ikke finnes i andre SAFE-serier. Hvis størrelsen din ligger mellom to av MASCOTs standard benlengder, slipper du å få lagt opp buksene dine. Kjøp en kortere lengde og forleng buksene selv. Dette gjør du raskt og enkelt ved å løsne en rød søm på innsiden av materialet med en kniv eller sprettekniv. Knelommene vil fortsatt sitte på riktig sted i forhold til høyden din.

Sett enkelt sammen antrekk i klasse 3

Utvalget inneholder produkter i forskjellige sikkerhetsklasser. Hvis kravet er et antrekk i klasse 3, har du to måter å oppnå denne sertifiserte beskyttelsen på. Du kan enten velge et produkt som er sertifisert til klasse 3 i seg selv, eller bruke den unike muligheten i MASCOT-sortimentet til å sette sammen et klasse 3-sertifisert antrekk med to produkter i en lavere klasse. Alle produkter i klasse 1 og 2 er sertifisert til å kunne oppnå en høyere sertifisert beskyttelse i kombinasjon med andre produkter.