Laboratorietest

Når MASCOT finner og velger ut stoffer til nye produkter, gjøres dette på grunnlag av en stor analyse. Materialene velges for spesifikke brukssituasjoner, når deres ulike egenskaper oppfyller kravene fra MASCOT og målgruppen.

Mann - Laboratorietest - MASCOT

MASCOT har egne laboratorier både i Danmark og Vietnam. Her utføres fysiske og kjemiske tester på et bredt spekter av standardiserte maskiner, for å sikre kvaliteten av slike ting som produktenes holdbarhet, råvarens rive- og strekkstyrke, fargeekthet, krymping, formstabilitet og vekt. Det testes også hvordan svette påvirker fargene på klærne, og hvor mye slitasje klærne tåler før det utvikles pilling (loing). Maskinene kjører både natt og dag, året rundt.

Kvinne - Laboratorietest - MASCOT® WORKWEAR

Testene utføres i samsvar med internasjonale standarder, slik at testresultatene kan sammenlignes direkte med f.eks. leverandørers resultater. MASCOT tester også løpende de eldre stoffkvalitetene. Det tas tilfeldige stikkprøver fra hver eneste levering, slik at vi er sikre på at våre høye kvalitetskrav alltid overholdes. Dette er også en del av TESTED TO WORK.