Arbeidsklær på jobben

    Mann - Hi-vis jakke - Arbeidsklær på jobben

    I utviklingen av en ny serie av arbeidsklær tas brukeren med på råd flere ganger i løpet av prosessen. Før produktutviklingen starter, gjøres det en større analyse hvor brukere i markedet er involvert.

    Så starter den faktiske produktutviklingen. Herfra er det et aktivt samarbeid med medlemmer av vårt testpanel som arbeider i nettopp den yrkesgruppen som klærne er ment for. Det sys prototyper av klærne, som så sendes med fagfolk på jobb. Her blir de brukt i reelle arbeidssituasjoner, og utsettes for naturlig slitasje og regelmessig vask. Alt fra stoffkvalitet til funksjoner testes og testpersonene fører en logg over sin bruk av klærne.

    Produktutviklingsavdelingen besøker løpende testpersonene i deres daglige arbeid. Våre produktutviklere får en prat med fagfolk om klærne, og testpersonene gir forslag til endringer som MASCOTs produktutviklere kan ta med tilbake til tegnebrettet og til laboratoriet. Det kan være ideer om nye funksjoner, stoffkvaliteter eller passform. Det lages nye prototyper og prosessen gjentar seg til vi når en best mulig kvalitet som lever opp til både målgruppens krav, og MASCOTs strenge kvalitetsstandarder. Bare når klærne er godkjent av fagfolk, er vi klare til å starte masseproduksjon. Dette mener vi er selve essensen i det å være TESTED TO WORK.