Nytt allsidig superundertøy

    Funksjonsundertrøye-model
    Mon, 17 Aug 2020

    Perfekt til arbeid året rundt

    Det nye MASCOT-undertøyet kan brukes til alle former for utendørsaktiviteter, i både varmt og kaldt vær. Undertøyet er laget av en ekstra lett stofftype, med en vekt på kun 130 g/m2. Stoffets sammensetning gjør at det føles temperaturregulerende. Det har veldig god pusteevne, og fukten transporteres effektivt vekk fra huden, slik at kroppen holder seg tørr og ikke blir kald. Samtidig fungerer den ytterste delen som et lett isolerende lag. Det er elastisk og følger kroppens bevegelser som et ekstra hudlag.

    Unngå sjenerende lukt

    Det nye undertøyet er satt sammen av polypropylenfibre som minimerer sjenerende lukt. Det kan vaskes ved 60 grader, slik at du kan være sikker på å få fjernet alle bakteriene. Det tørker svært raskt og krever ikke mye tørking etter å ha blitt sentrifugert. Det er med andre ord et meget fleksibelt produkt som kan brukes hvor som helst og nesten når som helst.

    Hvis arbeidet foregår i kalde omgivelser og/eller er stillestående/-sittende, kan denne typen superundertøy brukes som innerlag i kombinasjon med flere isolerende lag. Den nye serien med undertrøysprodukter kommer i en nøytral fargekombinasjon av mørk antrasitt / svart og i fire produktvarianter: lange underbukser, to langermede undertrøyer (hvorav den ene har rullekrage) og en kortermet undertrøye.

    MASCOT har nå sju linjer med superundertøy i tre kategorier:

    •   fukttransporterende undertøy – ideelt til varme dager (tre forskjellige serier)
    •   allroundundertøy – både fukttransporterende og lett isolerende (to forskjellige serier)
    •   ekstra isolerende og fukttransporterende undertøy til de kaldeste dagene (to forskjellige serier)

     

    Les mer om det unike ved MASCOTs undertøy og se produktene her:

    Superundertøy