Nye fluoriserende jakker

for kvinner
Hi-vis-jakker - 2 Kvinner - MASCOT® SAFE SUPREME - 2018
29. August 2018
Bransjens bredeste utvalg av verneklær blir enda større. MASCOT lanserer nå en hi-vis-softshelljakke og -vinterjakke for kvinner. Jakkene er spesialutviklet med en mer kroppsnær passform spesielt tilpasset kvinner.
De to nye fluoriserende jakkene for kvinner er del av den slitesterke og visuelt oppsiktsvekkende MASCOT® SAFE SUPREME-serien. Dette brede utvalget av verneklær er som følge av de utprøvde og solide materialene i serien, velegnet til ansatte i bygge- og anleggsbransjen, hvor slitestyrke og effektiv bevegelsesfrihet er et must. Begge jakkene er godkjent etter EN ISO 20471 klasse 3 (de små størrelsene XS og S av softshelljakken tilhører imidlertid klasse 2). De nye hi-vis-jakkene for kvinner fra MASCOT er dermed et opplagt valg hvis du vil være synlig og sikker gjennom hele arbeidsdagen.

Komfortabel hele vinteren

Med softshelljakken 18512 får du en pustende, vindtett og vannavvisende trelagsjakke som passer utmerket til den lunefulle overgangsperioden og på mildere vinterdager. Formskårede ermer gir god bevegelsesfrihet, mens regulerbar borrelås med avslutning med ribb ved håndleddet og forlenget rygg beskytter deg mot kulde og vind. Vinterjakken 18545 passer godt til de virkelig kalde månedene, når det er nødvendig med en varm og vanntett jakke. Med 18545 får du en vinterjakke sertifisert etter EN 343 og EN 342, som gir deg den ultimate beskyttelsen mot kulde og regn. Begge jakkene har avtagbar hette.

Passform testet av kvinner

Passformen på vernejakkene er kroppsnær og spesielt tilpasset kvinners former. Jakkene er figursydd med smalere midje, smalere skuldre og plass til hoftene, slik at du som kvinne får en smart, behagelig jakke som sitter optimalt og har full bevegelsesfrihet. Begge jakkene har brystinnsnitt med plass til barmen, og det finnes ingen sjenerende brystlommer. En fordel ved å velge en jakke som er spesialdesignet til kvinner er i tillegg at lengden på ermene og ryggstykket er tilpasset kvinners høyde, samt at det er frontåpning til damesiden. Dessuten er ryggen forlenget, slik at den varmer ekstra godt på et større område. Med begge jakkene får du en rekke funksjonelle lommer til oppbevaring av nettbrett, mobil, kulepenn og det du ellers behøver å ha lett tilgjengelig. Jakkene er utviklet gjennom mange prøver og målinger, der kvinner har testet alt fra passform til bevegelsesfrihet og slitestyrke.

Damejakkene 18512 og 18545 finnes i hi-vis-fargene gul, oransje og rød. Størrelse XS–4XL.

Vinterjakker - MASCOT® SAFE SUPREME 18545
MASCOT® SAFE SUPREME 18512 - Softshell jakke, damemodell, vannavvisende, klasse 3

Jakker - Kvinne - MASCOT® 18512

MASCOT® SAFE SUPREME 18545 - Vinterjakke, damemodell, vanntett, klasse 3

I verneklærserien MASCOT® SAFE SUPREME er dessuten passformen til buksene veldig godt egnet til kvinner, noe som betyr at kvinner nå kan få fullstendige sett av sikkerhetsgodkjente klær som både sitter godt og gir plass til å bevege seg på en aktiv arbeidsdag.

18512-246
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Farger
NY
Kvinne - Piktogram
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
18545-231
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Farger
NY
Kvinne - Piktogram
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View