1 2 3

Kle deg lagvis
1 2 3 - Kle deg lagvis - 2017
10. Juni 2017
Tell til tre når du kler på deg til arbeidsdagen, så er du forberedt på all slags vær.
1 Hold deg tørr 2 Hold deg varm 3 Beskytt deg mot været

Kombiner lagene etter temperatur og fysisk aktivitetsnivå.
Å holde varmen er ikke alltid et spørsmål om å ta på den tykkeste jakken man kan finne. Det handler også om å kle seg riktig helt innerst.

1 - Hold deg tørr

Komfort ved høye temperaturer

Disse produktene gir deg en god og behagelig regulering av kroppstemperaturen, selv i varme omgivelser og når du er fysisk aktiv. Stoffet er fukttransporterende, tørker raskt og har fått en antibakteriell etterbehandling som hemmer dannelsen av lukt.

2 - Hold deg varm

Hvor mange lag trenger du?

I overgangsperioden kan du ofte nøye deg med to lag, nemlig et fukttransporterende og et isolerende lag. Termojakken i MASCOT® ADVANCED, med isolerende CLIMASCOT®-fôr, er det opplagte valget når du har behov for en lett og myk overgangsjakke – lag 2. Termojakken fungerer også godt som et isolerende mellomlag hvis det blir ordentlig kaldt, takket være fôrets lave massetetthet og unike komposisjon.

3 - Beskytt deg mot været

Optimal beskyttelse mot vær og vind

Det ytterste laget skal være pustende, slik at fukten fra kroppen føres ut. Det skal også være vindtett og vanntett/vannavvisende. Hvis du kun skal ha én jakke, er en skalljakke det opplagte valget. Den beskytter deg mot vind og nedbør, mens du selv kan justere temperaturen med ett eller flere isolerende lag under.