MASCOT®

    Pressesenter - MASCOT® ADVANCED - 2017
    Sun, 14 May 2017
    Serie med stretch, slitestyrke og komfort i særklasse. MASCOT® ADVANCED betjener med ære alle hardtarbeidende, lidenskapelige mennesker som krever det aller beste av arbeidsklærne.
    2017 - Inspirasjonen – arbeid entusiastisk under ekstreme værforhold

    Inspirasjonen – arbeid entusiastisk under ekstreme værforhold

    I de nordiske landene kan havet, vinden og været til tider være svært tøft. Men det er også svært fascinerende og tiltrekkende. Ett av stedene hvor været gir dype furer i ansiktet og øynene må knipes sammen, er Klitmøller på nordvestkysten av Danmark. Vind, salt og skumsprøyt fra vest er daglig kost som er med på å forme menneskene som bor der. Her lever det målrettede og modige mennesker som følger sitt kall og lidenskap.

    Inspirasjonen – design, slitestyrke og værbeskyttelse - 2017

    Inspirasjonen – design, slitestyrke og værbeskyttelse

    Med inspirasjon fra menneskene som lever og arbeider med havet og vinden i horisonten, har vi utviklet MASCOT® ADVANCED. En nordisk inspirert serie arbeidsklær som takler vind og vær, og ikke minst kravene til bevegelsesfrihet, når det skal ytes maksimalt. MASCOT® ADVANCED er arbeidsklær for alle funksjoner, med ubegrenset bevegelsesfrihet som i ekstremsportsklær. Designens linjer er inspirert av surfernes våtdrakter. Slitestyrken og robustheten er inspirert av de ukuelige yrkesfiskerens ekstreme vind- og værforhold.

    2 Menn - MÅLGRUPPE – med lidenskap som drivkraft - MASCOT® ADVANCEDMÅLGRUPPE – med lidenskap som drivkraft - Mann & Kvinne - 2017

    MÅLGRUPPE – med lidenskap som drivkraft

    Alder:
    En type – ikke en alder

    Profesjonelle bransjer:
    Håndverk og konstruksjon

    Klær:
    Avslappet (men ikke hippie), trendy på en usnobbete måte

    Innkjøp (arbeid, sport, fritid, mat):
    Kvalitet fremfor kvantitet. Praktisk bruk fremfor pynt. Bevisst på sin egen stil.

    Interesser:
    Sport (f.eks. fotball, surfing, snowboarding), friluft (f.eks. jakt eller fiske).