Ny generasjon av fleecegensere til kvinner og menn

2019-Modeller
18. Juni 2019

MASCOT presenterer en ny serie fleecegensere i et elastisk stoff med en elegant, glatt overflate. Både utseende, passform og komfort skiller seg fra klassisk fleece. Fleecegenserne har en mer kroppsnær passform som gir svært god bevegelsesfrihet.

Den glatte og lett glansfulle overflaten ser ikke bare presentabel og trendy ut, men gjør også at smuss og støv ikke setter seg fast. Det er en stor fordel hvis man jobber i et miljø med støv, sagflis eller smuss.

Høy komfort

Fleecen har glidelås og innvendig vindskjørt som forhindrer at det blåser kaldt inn gjennom glidelåsen. Genserne er svært komfortable med en myk innside og en krage som varmer godt i nakken, og som kan lukkes tett inntil halsen. Dessuten har fleecegenserne forlommer med glidelås og reflekseffekter. Den tettsittende passformen og elastikken ved håndleddene gjør at genseren følger kroppens bevegelser uten å flagre og henge fast i omgivelsene. Fleecegenserne er ideelle som eneste ytterplagg i form av en lett jakke, men gjør seg også utmerket som et isolerende, pustende lag under en jakke om vinteren.

Spesialdesign til henholdsvis kvinner og menn

De nye fleecegenserne med spesialdesignede versjoner til henholdsvis kvinner og menn er en del av MASCOTs nye serie: MASCOT® ACCELERATE. Serien består av over 70 nye produkter i seks forskjellige farger. Fra MASCOT® ACCELERATE kan du supplere med andre overdeler – alt fra t-skjorter, gensere og termojakker til skalljakker og vinterjakker. Alle seriens produkter har en gjennomgående designlinje som gjenspeiler dynamikk og bevegelse.

Arbeidsbukser til kvinner Damegensere2019-Modell Fleecegenser med glidelås

 

Fleecegenserne finnes i de klassiske fargene mørk marineblå og mørk antrasitt/svart, men genserne fås også i tre helt nye farger: signalrød, asurblå og gressgrønn. Både til kvinner og menn finnes det spesialdesignede utgaver av fleecegenseren med gjennomgående glidelås, og en versjon med kort glidelås, som tas på ved å trekke den over hodet.

 

18103-316 MASCOT® ACCELERATE fleecegenser med glidelås, moderne passform
18153-316 MASCOT® ACCELERATE fleecegenser med glidelås, damepassform

 

2019-5CEE9ECA-358A-43FC-81DA-0471F5CEA80DMASCOT® ACCELERATE 18103-316 | Fleecegenser med glidelås

2019-DamegensereMASCOT® ACCELERATE 18153-316 | Fleecegenser med glidelås, Passform for kvinner