Nye arbeidsklær utviklet

spesielt for industriarbeid
MASCOT logo
10. August 2015

MASCOT® LIGHT er navnet på den nye serien med lette arbeidsklær fra MASCOT. En serie som har både har lav vekt og lav pris. Serien er spesialdesignet for arbeid i de store industrivirksomhetene i Europa.

I serien finnes ni tofargede produkter, blant annet arbeidsbukser, arbeidsjakke og en shoftshelljakke i to ulike fargekombinasjoner med kobolt/marineblått eller mørk antrasitt/svart. Serien kommer i et bredt spekter av størrelser, inkludert bukser i tre ulike benlengder som standard.

Lette arbeidsklær

MASCOT® LIGHT lever opp til navnet sitt. Det er den letteste, komplette serien fra MASCOT med en gramvekt på kun 245 g/m2. Ved arbeid i varme temperaturer, for eksempel ved store industrimaskiner som avgir mye varme, er lette arbeidsklær en nødvendighet. På grunn av varmen blir hvert eneste ekstra gram en unødvendig irritasjon som kan føre til svette eller ubehag for brukeren. Tidligere var arbeidsklær til industriarbeid svært enkelt utformet, både med tanke på detaljer og passform. Den nye serien MASCOT® LIGHT fokuserer på komfort og funksjon. De viktigste detaljene, for eksempel lommer, er gjennomtestet både i forhold til plassering og størrelse, slik at de passer perfekt til industriarbeidet. Alle knapper og glidelåser er skjult, slik at de ikke riper og skarper mot det man arbeider med. Komforten oppnås med en gjennomtestet passform med god bevegelsesfrihet.

Arbeidsklær - Grå & Svart - MASCOT® LIGHT

Kvalitet for pengene

Prisen er i det nedre sjiktet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. MASCOT® LIGHT er kvalitet for profesjonelle, på samme måte som det øvrige sortimentet. Alle produktene i den nye serien er fremstilt av slitesterk twill. Produktene har ekstra forsterkning ved lommene og andre utsatte steder, slik at de kan motstå daglig slik i tillegg til at de varer lenger. Plaggene er også sydd med en forsterket trenålssøm på alle utsatte steder.

Tested to work

Alle arbeidsklærne i MASCOT LIGHT er TESTED TO WORK. Det er MASCOTs slagord og kvalitetssikring. Det betyr at produktene er testet hos potensielle sluttbrukere før produksjon, og at metervaren har gjennomgått tester i MASCOTs egne laboratorier. Begge deler gjøres for å sikre at produktene oppfyller de strenge kravene til for eksempel industrivask, fargeavsmitting og slitesterkhet. Det kommer brukerne til gode i form av lang holdbarhet på produktene, og virksomheten sparer penger på lang sikt. Det innebærer også en effektiv vaskeprosess og håndtering av arbeidsklærne. TESTED TO WORK er din garanti for kvalitet når du kjøper arbeidsklær hos MASCOT.

Modeller - MASCOT® LIGHT - 2015

CSR-sertifiserte arbeidsklær

MASCOT® LIGHT er også arbeidsklær med god samvittighet. Produktene fremstilles på MASCOTs egne fabrikker i Vietnam som har SA 8000-sertifisering. SA 8000 er den mest anerkjente internasjonale standarden for sosial ansvarlighet. Når en leverandør har denne sertifiseringen, kan forbrukeren være sikker på at produktene er fremstilt under gode og trygge arbeidsforhold.

Enkel, rask og problemfri bestilling

Hos MASCOT er ikke arbeidsklær den eneste varen på hyllen. MASCOT sørger også for effektiv og problemfri bestilling i større skala. MASCOT® SmartStore er et gratis, elektronisk logistikk- og bestillingssystem – spesielt utviklet for store og mellomstore virksomheter. Med MASCOT® SmartStore kan du bestille MASCOT® LIGHT og andre MASCOT-produkter enkelt, raskt og problemfritt. Virksomheter kan spare tid, og følgelig også penger. Systemet tilpasses din virksomhet og de ansattes behov for arbeidsklær med en fastlåst produktkatalog til hver enkelt ansatt. Systemet er svært brukervennlig, og det kan brukes av alle.

Grå Arbeidsklær - MASCOT® LIGHT - 2015