Lette og presentable klær til en rekke ulike jobbfunksjoner

    2019 - Modeller, Mann, Kvinne talking, Skjorte, Poloskjorter til damer
    Tue, 05 Nov 2019
    MASCOT lanserer nå corporate wear. Stilfulle og komfortable klær som med sitt presentable utseende henvender seg til servicebransjen samt andre yrker med kundekontakt. Produktene er spesialdesignet for både kvinner og menn.

    MASCOTs corporate wear-produkter er lette, formelle arbeidsklær som er komfortable å ha på, samtidig som de ser elegante og profesjonelle ut. Du behøver derfor ikke å redusere komforten, selv om du skal se presentabel ut. Produktene er dessuten utviklet for å holde seg pene dagen lang. Seriens bukser og skjørt er produsert i 100 % stretchmaterialer med et pent og presentabelt utseende, samtidig som de er slitesterke ved gjentatt bruk.

    Presentabel profilering

    MASCOTs corporate wear-produkter passer perfekt for deg som jobber på kontor, i butikk eller bak en skranke. Serien omfatter blant annet elegante strikkevarer samt skjorter i forskjellige farger, kvaliteter og passformer. I tillegg finnes det bukser og skjørt i 100 % stretchstoff. Underdelene for kvinner er utviklet i to forskjellige damepassformer, PEARL og DIAMOND, slik at alle får produkter som sitter optimalt og gir full bevegelsesfrihet i jobben.

    Mange kombinasjonsmuligheter

    Det er store muligheter for å kombinere corporate wear-produktene og lage forskjellige sett. Du kan også gjerne kombinere produktene med MASCOTs øvrige sortiment. På den måten kan virksomheten skape en helhetlig visuell profil uansett arbeidsfunksjon.

    2019 - Modeller, Menn, Kvinne talking, Skjorte, Poloskjorter til damer , Bukser, Skjørt, Strikkegenser

    Finn MASCOTs corporate wear-produkter hos din MASCOT-forhandler eller på www.mascotworkwear.no.