Lett vinterjakke og skalljakke

i stretch-materiale fra MASCOT
17001-411 - Skalljakker - MASCOT® ADVANCED
18. Januar 2018
MASCOT tar et oppgjør med forestillingen om at en vinterjakke må være tung og tykk for å være varm. Nå lanserer vi en vinterjakke og en skalljakke med meget lav vekt i fireveis-stretch. Jakkene er samtidig svært slitesterke, samt vanntette, vindtette og pustende.

Når du arbeider utendørs året rundt, er det avgjørende med ytterklær som beskytter deg mot vær og vind. Mange opplever imidlertid at de må ofre komforten når de går til innkjøp av en ny arbeidsjakke. Derfor har MASCOT nå lansert vinterjakken MASCOT® ADVANCED 17035 og skalljakken MASCOT® ADVANCED 17001, slik at du kan få lav vekt, bevegelsesfrihet og værbeskyttelse i samme jakke.

Uovertruffen komfort

De to nye jakkene er laget i en spesiell stoffkvalitet med lav vekt og stretch i alle retninger. Den lave vekten gir deg komforten du trenger for å ha jakken på gjennom hele arbeidsdagen. I vinterjakken har også fôret lav vekt, slik at jakken nesten føles som en lett overgangsjakke. Stretch-materialet gir optimal bevegelsesfrihet, fordi stoffet følger kroppens bevegelser. Jakkene har i tillegg en ergonomisk passform og formskårne ermer, slik at de følger kroppens ergonomi.

lsidig beskyttelse mot vær og vind

Både vinterjakken og skalljakken er sertifisert pustende, vind- og vanntette (EN 343). Det betyr at lette regnbyger og vind holdes ute, samtidig som du blir kvitt overskytende varme. Uten pusteevnen er det stor risiko for å bli våt under jakken, og deretter kald. Vinterjakken gir i tillegg beskyttelse mot kulden (EN 342) ved hjelp av et fôr i det eksepsjonelt isolerende materialet CLIMASCOT®.

Funksjonelle arbeidsjakker

Ingen arbeidsjakke uten funksjonalitet! Derfor har begge jakkene svært høy slitestyrke. Alle lommer, innvendige som utvendige, er utstyrt med glidelås, slik at innholdet holdes trygt på plass. I ribben ved håndleddet er det hull til tommelen, slik at du kan holde hendene varme, samtidig som du har fingrene fri til presisjonsarbeid. Reflekseffekter er integrert i designen, slik at du er godt synlig på arbeidsplassen. Vinterjakken har også en D-ring på brystet til ID-kort.