Slutt med

å jobbe deg varm
PrimaLoft logo - 2016
25. Oktober 2016

Nå trenger du ikke lenger jobbe deg varm i vinterens kalde og våte vær. MASCOT har integrert det anerkjente isoleringsmaterialet PrimaLoft® i flere forskjellige jakker, som alle hjelper deg med å holde på varmen når kulden melder seg.

Det er kaldt, og du tar på deg den tunge, varme vinterjakken. I takt med at aktivitetsnivået stiger, begynner svetten å renne nedover ryggen på deg. Du blir ikke kvitt varmen, og jakken blir tyngre og varmere og forhindrer deg i å gjøre arbeidet effektivt og sikkert. Nå er klærne dine våte, og hvis du tar av deg jakken, blir du raskt kald.

MASCOT tar nå grep om dette kjente problemet hos vinterjakkebrukere, ved å introdusere isoleringsmaterialet PrimaLoft® i nytt overtøy, som holder deg god og varm – samtidig som det sørger for at du effektivt blir kvitt den overflødige varmen.

Primaloft - Vinterjakker - 2016Hold varmen med en av de fire nye jakkene fra MASCOT, som alle har integrert det unike isoleringsmaterialet PrimaLoft®. Fra venstre ser du: MASCOT® Darmstadt softshelljakke, MASCOT® Erding termojakke, MASCOT® Palencia termojakke og MASCOT® Tolosa Pilotjakke.

Hold deg varm og tørr

MASCOT har lansert to termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke med PrimaLoft®-isolering, som holder deg varm i vintermånedene. Fuktighet fra kroppen transporteres vekk ved bruk av PrimaLoft® sine pustende egenskaper. Det reduserer risikoen for at brukeren blir våt og nedkjølt. I tillegg er PrimaLoft® sine ultratette fibre vannavvisende og påvirkes dermed ikke av nedbør. Jakken blir ikke tung, og brukeren får ikke redusert bevegelsesfrihet. Og når materialet ikke blir vått, vedvarer den høye isoleringsevnen. Så hvis arbeidsoppgavene og været støtt og stadig endrer seg, så er yttertøy med PrimaLoft® en hjelp i en travel hverdag, ettersom det er et fleksibelt materiale til kulde, nedbør og under forskjellige aktivitetsnivå.
I tillegg til å holde deg varm, har PrimaLoft® en helt spesiell sammensetning av fibre, som føles som et mykt vattert materiale, og det har en svært lav tetthet. Den lave vekten gjør at PrimaLoft® også fungerer spesielt godt når det brukes som mellomlag, og det tar opp liten plass når det presses sammen. MASCOT bruker PrimaLoft® Black Insulation Eco som er laget av minst 60 % gjenbruksmaterialer.

Primaloft - Pressesenter 2016

MASCOT-Jakker med PrimaLoft®

MASCOT har foreløbig intergrert PrimaLoft® i fire forskjellige produkter: To termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke i forskjellige farger. De to termojakkene MASCOT® Erding og MASCOT® Palencia kan brukes for seg, men også under en skalljakke som mellomlag. Pilotjakken MASCOT® Tolosa er utover PrimaLoft®-isoleringen også sertifisert til å oppnå den beste kuldebeskyttelsen (EN 342) og være vind- og vanntett (EN 343).