Funksjonell serie med klær

til trendsettere
2016 - MASCOT® FREESTYLE Arbeidsklær
31. Mars 2016

Nytt amerikanskinspirert arbeidstøy til deg som har en individuell stil både på og utenfor arbeidet. «Less is more» i den helt nye serien MASCOT® FREESTYLE.

Tettsittende jeans i denim, hettegensere i støvete motefarger, retro pilotjakker, t-skjorter med palmetrykk og en strikkelue med en stilig redesign av MASCOTs bjørn. Stilen i MASCOT® FREESTYLE ligger langt fra de tradisjonelle, standardiserte arbeidsklærne.

Stilen til MASCOT® FREESTYLE er mer avslappet. Men denne store satsning med sikte på å nå den lille gruppen trendsettere blant håndverkere er på ingen måte tilfeldig. «Vi har lenge arbeidet med å skape et klesunivers til nettopp denne målgruppen som aldri kommer til å bruke arbeidsuniform», forteller administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. Han sier videre: «Det er på tide å røske opp litt i markedets overflod av mer tradisjonelle arbeidsklær, slik at disse foregangspersonene som kresent kombinerer og sorterer får nøyaktig den individuelle stilen de ønsker.»

MIX & MATCH - 2016 - MASCOT® FREESTYLE

Less is more

Sjefsdesigner hos MASCOT, Helle Bruhns, har også fingeren på pulsen hos trendsetterne: «Vi ser en ny tendens, spesielt blant unge, selvstendige håndverkere: Less is more. I denne sammenhengen betyr det at klærne kun har de mest nødvendige og funksjonelle detaljene. Spesielt buksenes passform skal være fantastisk. Men viktigst av alt er det at klærne er trendy, moderne og passer stilen – både på og utenfor arbeidet», forteller hun.

Amerikanskinspirert stil

MASCOT® FREESTYLE er funksjonelle streetwear-klær som både tåler slitasje fra arbeidet og passer fritidsstilen. Uansett hva du gjør er du sikret god bevegelsesfrihet med MASCOTs gjennomtestede, moderne passform. MASCOT® FREESTYLE henter inspirasjon fra blant annet den amerikanske surfekulturen på 1960-tallet samt den amerikanske hærens pilotklær flere tiår tilbake. Serien henter også inspirasjon fra nåtidens amerikanske håndverkere som foretrekker å arbeide i denimjeans og t-skjorter. Også produktnavnene er amerikanskinspirerte; MASCOT® Manhattan, MASCOT® Soho og MASCOT® Yonkers; navngitt efter områder i New York med en helt spesiell stil og stemning.

Jakke & Hettegenser - FREESTYLE 2016

Freestyle work – Freestyle workwear

Kombinasjonsmulighetene er utallige i MASCOT® FREESTYLE, og serien er satt sammen slik at den enkelt kan kombineres med eldre produkter for å få en retroinspirert stil. Du kan enkelt freestyle, style og kombinere serien med ekte old school-produkter som for eksempel termojakken MASCOT® London fra MASCOT® ORIGINALS-serien. Det finnes også utallige muligheter til å kombinere serien med andre serier med arbeidsklær, for eksempel MASCOT® HARDWEAR, eller med arbeidsklærne du allerede har.

Er du på Instagram? Få inspirasjon til din MASCOT® FREESTYLE-stil og følg MASCOT_Josh86 eller/og MASCOT_WORKWEAR