T-skjorter og poloskjorter med lang holdbarhet

2020-MASCOT® ACCELERATE_models_Menn-Kvinner_T-skjorte, kortermet-T-skjorte, langermet-Pikéskjorte
21. September 2020
T-skjorter er uunnværlige, uansett årstid. Nå kan du få T-skjorter og poloskjorter som holder seg myke, elastiske og pene i veldig lang tid. T-skjortene tåler hverdagsslitasje og andre påkjenninger, i tillegg til industrivask og tørking.

MASCOT lanserte nylig serien MASCOT® ACCELERATE, som består av poloskjorter med to farger, T-skjorter og langermede skjorter som tåler industrivask. Produktene er laget av 60 % bomull og 40 % polyester. Bomull gir optimal komfort, mens polyester gir høy slitestyrke. Produktene kommer i både dame- og herremodeller.

ProWash® – skapt for å tåle hyppig bruk og vask

Produktene bærer merket ProWash®, noe som betyr at de er testet for å tåle industrivask på opptil 75 grader, i tillegg til industritørking. MASCOT kaller denne typen overdeler for Premium Performance.

Premium Performance er produkter med ekstra lang holdbarhet, og produktene er laget av materialer av høyeste kvalitet, som tåler industrivask. Bomullsdelen er laget av børstet bomull, er fuktabsorberende og føles komfortabel mot huden. Dessuten er det ekstra polstring over sømmen i nakken, slik at sømmen ikke merkes. Designet har god plass til firmalogo, så medarbeiderne kan vise frem firmalogoen så godt som mulig.

Poloskjorter og T-skjorter er tilgjengelige i fem forskjellige fargekombinasjoner: mørk marineblå/asurblå, mørk antrasitt/svart, signalrød/svart, gressgrønn/grønn og asurblå/mørk marineblå.

En komplett løsning

Det er ikke bare T-skjortene og poloskjortene i MASCOT® ACCELERATE som er laget for profesjonell bruk med gjentatt eksponering for slitasje, smuss og væske. Et komplett utvalg av bukser, shorts, jakker og gensere gjør det mulig å sette sammen klær til alle typer arbeidsfunksjoner. Buksene er laget i en av markedets mest avanserte elastiske stoffkvaliteter, som også tåler industrivask.

Finn produktene hos din nærmeste forhandler, eller les mer om dem her:

ProWash® - EN ISO 15797