Ny skokolleksjon laget for virksomheter med fokus på god hygiene

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Vernesko, washing maschine
4. November 2019
Høsten 2019 lanserer MASCOT en ny skokolleksjon beregnet på næringsmiddelsektoren og andre bransjer med fokus på god hygiene og vaskbarhet. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-kolleksjonen består av sko og sandaler som kan vaskes på 40 °C. Muligheten til å vaske sko på så høy temperatur og dermed forhindre bakteriespredning, er unik for bransjen. Når skoene vaskes på denne temperaturen aktiveres en antibakteriell effekt i industrivaskerienes vaskemiddel, og dermed kan man forhindre bakteriespredning og sikre god hygiene.

Hygiene og vaskbarhet er nøkkelord for den nye MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-kolleksjonen. I motsetning til MASCOTs andre skokolleksjoner har det vært avgjørende at skoene og sandalene i denne kolleksjonen tåler vasking og dermed kan opprettholde en god hygiene.

Siden brukerne av denne nye skokolleksjonen ofte arbeider i næringsmiddelsektoren eller lignende bransjer, er det avgjørende at skoene egner seg for vaskeriavtaler. Derfor er skoene og sandalene klargjort for HF-chipping. HF-chipen er en høyfrekvens-chip som kan lagre opplysninger om antall vask og skotøyets eier.

Komfort gjennom hele dagen

I denne kolleksjonen har vi også prioritert optimal komfort gjennom hele arbeidsdagen. Fottøyet har et pustende fôr laget av mikrofiber. Mikrofiber er et materiale med svært god pusteevne som gir føttene dine optimal komfort. Fottøyet har også luftehull som lar føttene puste.

Sikkerhetsfunksjoner som beskytter føttene dine

Hvis du jobber i et miljø der våte og glatte gulv utgjør en sikkerhetsrisiko, er det viktig at du velger sko med gode såler. I MASCOTs skoutvalg er alle såler sklisikre, som innebærer at de er testet og godkjent i henhold til SRC-standard. Sålemønsteret er også utformet for å gi et godt grep på underlaget, og for å forhindre at skitt fester seg i sålen.

Alle sko og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CLEAR er ESD-godkjent, som innebærer at brukerne ikke trenger å bekymre seg for statisk elektrisitet.


2019 - Washing maschine, Vernefottøy, Vernesko, Vernesandaler, Hygiene i fokus

Hvis du vil ha støvler som tåler vask på 40 °C, finner du dem i vår MASCOT® FOOTWEAR COVER-kolleksjon. Støvlene fås med sikkerhetsfunksjoner og i tre forskjellige farger: hvit, svart og mørk olivengrønn.


Finn sko fra kolleksjonene MASCOT® FOOTWEAR CLEAR og MASCOT® FOOTWEAR COVER hos din lokale MASCOT-distributør.

2019 - MASCOT®  FOOTWEAR CLEAR - Arbeidssko, Vernesandaler, Vernesko, Clogs