Slitesterke klær til barn fra produsent av arbeidsklær

2019-Modeller T-skjorter til barn Fleecegenser til barn
18. Juni 2019

MASCOT lanserer et komplett utvalg av klær med stor bevegelsesfrihet til barn. De nye barneklærne er utformet for en aktiv hverdag fylt med lek og bevegelse. De er laget av de samme slitesterke materialene som de voksnes arbeidsklær, så de takler fint oppgaven når leken foregår på knærne og når buksebaken skal holde til mange rutsjeturer. Barnekolleksjonen er en del av den helt nye MASCOT® ACCELERATE-serien som nettopp er lansert og som inkluderer klær til både menn, kvinner og barn.

MASCOT, som lager arbeidsklær til mange bransjer og fag, lanserer som noe helt nytt nå produkter for barn – med fokus på høy slitestyrke og full bevegelsesfrihet til alle typer aktiviteter.

En sterk tradisjon fra arbeidsklærne

Barneklærne er laget for å gi barn best mulig forutsetninger for å leke og bevege seg fritt. Det er et komplett sortiment i størrelse 3–14 år – med alt fra t-skjorter og gensere til barnedresser og skisett – fra innerst til ytterst. Barneklærne er perfekte til lek og bevegelse, siden de er elastiske og enkle å få av og på. I tillegg kan barna matche mors eller fars arbeidsklær – der farger og design er helt likt. Og det er veldig gøy for barna.

Fireveis stretchstoff sikrer bevegelsesfrihet og slitestyrke

En stor del av MASCOTs barneklær er utviklet i det unike, fireveis stretchstoffet med lav vekt som kan strekkes i alle retninger. Stretchen sikrer at klærne enkelt følger barnets bevegelser og gir rom for lek. Stretchstoff er dessuten svært slitesterkt. Som forelder trenger du derfor ikke å bekymre deg for at det blir hull i klærne første gang du sender barnet ditt på lekeplassen. MASCOTs barnebukser er dessuten forsterket med CORDURA® på knærne.
2019-Modeller

  

Oeko-Tex®-merket

Alle materialene i MASCOTs barnesortiment er nøye utvalgt med tanke på at det er stoff som tåler å bli brukt og vasket igjen og igjen uten å miste form og farge. I tillegg er alle MASCOTs produkter til barn Oeko-Tex®-merket, noe som sikrer at klærne ikke inneholder helseskadelige stoffer.

God passform

En god passform er en forutsetning for at klærne er gode å ha på. MASCOTs barneklær er utviklet i en ergonomisk passform, slik at klærne støtter og sitter godt uansett kroppsposisjon og bevegelse. Dessuten har noen av produktene strikk og snøring i livet, slik at klærne kan strammes inn etter behov.

 

MASCOTs sortiment av barneklær fås i størrelse 104–164. Klærne fås i flere forskjellige fargekombinasjoner.

 

2019-Modeller Fleecegenser til barn