Lettvektsbukser til kvinner og menn

2019-Modeller Arbeidsbukser til kvinner
18. Juni 2019

Med MASCOT® ACCELERATE-serien lanserer MASCOT arbeidsbukser med lav vekt til både kvinner og menn. I tillegg til svært lav vekt har buksene høy komfort og god passform.

Arbeidsbuksene med lav vekt er en del av MASCOTs nye ACCELERATE-serie – en serie med spesialdesignede arbeidsklær til både kvinner og menn som består av over 70 nye produkter i seks forskjellige farger. Bredden i serien gjør det mulig å dekke alle behovene til virksomheten på tvers av mange medarbeidere, fag og farger. Det er en av seriens største fordeler. Med de nye lettvektsbuksene tilbyr MASCOT nettopp bukser som ser like ut til både kvinner og menn, slik at det er mulig å skape en ensartet profil for alle ansatte i virksomheten.

Lav vekt og høyt innhold av bomull

Lav vekt er et spesielt kjennetegn ved disse nye arbeidsbuksene. Arbeidsbuksene er laget av 50 % bomull og 50 % polyester og har en samlet vekt på kun 205 g/m2. Den lave vekten gjør buksene ekstra komfortable å ha på, og i motsetning til tidligere tradisjonelle og tunge arbeidsbukser, så følger disse lettvektsbuksene bevegelsene dine. Til tross for den lave vekten er det ikke spart på detaljene. Buksene er utstyrt med for- og baklommer, lårlomme med telefonlomme og integrert ID-kortholder samt en CORDURA®-forsterket tommestokklomme.

To nyutviklede passformer til damer

Som kvinne kan det være en utfordring å finne arbeidsklær med helt riktig passform. For å imøtekomme denne utfordringen lanserer MASCOT nå ikke bare én, men hele to typer passformer til damer. Disse passformene kalles DIAMOND og PEARL. Formålet med damepassformene er at flere kvinner skal kunne finne arbeidsbukser som i tillegg til å passe bra også gir både optimal bevegelsesfrihet og svært god komfort. Ingen liker arbeidsbukser som strammer, er romslige på feil plass eller ikke sitter godt rundt livet.
Forskjellen på de to passformene er forholdet mellom midje- og hoftemål. PEARL-passformen er designet for kvinner som har mindre enn 20 cm forskjell på midje- og hoftemål. Motsatt er DIAMOND-passformen for dem som har over 20 cm forskjell på midje- og hoftemål.

2019-Modell

MASCOT anbefaler alltid at du prøver arbeidsbuksene før du kjøper. På den måten sikrer du at du velger arbeidsbukser i riktig størrelse, passform og ikke minst benlengde, og at de er komfortable å ha på.

 

Arbeidsbuksene fra MASCOT® ACCELERATE kan kjøpes/bestilles hos MASCOTs forhandlere. Buksene fås i tre forskjellige farger: mørk marineblå, svart og mørk antrasitt, i utallige størrelser, og i to forskjellige benlengder til kvinner og tre til menn.

 

Herre:

18779-230 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vekt

Dame:

18478-230 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vekt – DIAMOND-passform
18488-23 MASCOT® ACCELERATE bukser, ekstra lav vekt – PEARL-passform