Vanntett stretchjakke

med unik slitestyrke
Arbeidsjakker - MASCOT® ADVANCED - 2018
19. August 2018
Stretchstoff er en av de nyere oppfinnelsene innen arbeidsklær – og brukerne er veldig begeistret for det elastiske tøyet, som gir bevegelsesfrihet på en helt ny måte. Nå har MASCOT videreutviklet stretchtrenden med denne helt vanntette og 100 % fireveis-stretchjakken (17001), som er den perfekte beskyttelsen mot vinterværet.
Kombinasjonen av egenskaper i det spesialutviklede stoffet er det som er helt ekstraordinært ved denne jakken. Det vanntette materialet (sertifisert etter EN 343) kan strekkes i alle retninger, og gir økt bevegelsesfrihet i alle jobbsituasjoner. I tillegg er materialet konstruert i en ekstremt slitesterk polyamidkvalitet som sørger for at jakken tåler påkjenning vinter etter vinter. En fjerde spesiell egenskap ved materialet er den lave vekten. Utviklerne har lyktes med å få både vanntetthet, slitestyrke og stretch integrert i et materiale som kun veier 200 g/m2. Totalt sett fører dette til en lett jakke som er veldig smidig og lett følger alle bevegelser. Jakken har et temmelig tynt fôr, så dette lette ytterlaget utnyttes fullt ut. Dessuten har jakken alt man behøver til en hverdag på farten: Hetten er avtagbar og har justerbar, elastisk snøring, det finnes innerlomme med glidelås, brystlommer med glidelås og frontlomme med glidelås, regulerbar elastikk i den nedre kanten og hull til tommelfingrene ved håndleddet.
Jakken hører til arbeidsklærserien MASCOT® ADVANCED og fås i fem forskjellige fargekombinasjoner, blant annet mørk petroleum / svart og mørk marineblå / sort. Jakken finnes i størrelser fra XS til 4XL. Samme jakke leveres også med lett CLIMASCOT®-fôr (17035) i fargene svart og mørk marineblå.
17001-411
MASCOT® ADVANCED
5 Farger
NY
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View