Lettvekts-arbeidsbukser

med 100 % stretch
STRETCH Bukser - Pressesenter 2017
13. Juni 2017
MASCOT revolusjonerer arbeidsklærmerket med lanseringen av tre par bukser og ett par knebukser med fireveis-stretch. Men det er ikke alt. Buksene har også god slitestyrke, en innovativ knedesign og unik bevegelsesfrihet.

Dette er ikke bare arbeidsbukser. Det er bukser du ikke har lyst til å ta av deg. Slik vurderte testpersonene de nye buksene og knebuksene, som har ergonomien, komforten og slitestyrken til å klare de fleste utfordringer.

Bevegelsesfrihet uten begrensninger

Da MASCOT startet utviklingen av de nye buksene, var oppgaven klar: MASCOT ønsket ikke å lansere nye bukser som kun delvis var laget i stretch-materialer. De skulle lages i 100 % fireveis-stretch, for nå skulle håndverkernes bevegelsesfrihet opp på et helt nytt nivå. Derfor satte MASCOTs laboratorium, utviklings- og brukertestavdeling alle kluter til i utviklingen av de nye produktene. Det var ikke nok at stoffet skulle være superelastisk – det måtte også være svært slitesterkt. Samtidig kunne ikke slitestyrken gå på bekostning av lav vekt. Materialet ble gjennomtestet og finjustert over mange måneder, og resultatet ble akkurat slik vi ønsket. De nye buksene er laget i et elastisk og mykt materiale med ekstraordinær slitestyrke og lav vekt. I tillegg har stoffet en vannavvisende effekt.

Fleksibilitet og ventilasjon i kneområdet

Testbrukere fra håndverks- og byggebransjen har, via forskning og produkttester, vært tett involvert i utviklingen av detaljene på de nye arbeidsbuksene. I forskningsfasen har det kommet inn spesielt mange ønsker i forbindelse med kneområdet, og da først og fremst med tanke på fleksibilitet og ventilasjon. Dette har ført til at de nye buksene har fått en knelommedesign som også er laget i stretch-materialer – for optimal bevegelsesfrihet. I tillegg kan kneputene enkelt fjernes ved hjelp av en glidelås, også i løpet av arbeidsdagen mens du har buksene på. Glidelåsen på innsiden av kneet har også en annen funksjon. Den kan åpnes for å slippe inn luft til kneområdet, der det ofte blir svært varmt i løpet av arbeidsdagen. I tillegg kan de ergonomisk formede buksebena justeres ved hjelp av en trykknappregulering ved foten.

Modell - MASCOT® ADVANCED - 2017 Pressesenter
MASCOTs nye knedesign forener slitestyrke og bevegelsesfrihet. En spesiell, ny materialsammensetning, som forener de slitesterke materialene CORDURA®, Kevlar® og Dyneema®, gir knelommene enda bedre slitestyrke.

Sterkere enn stål

Slitestyrken skal selvfølgelig være optimal, og der klærne slites mest, for eksempel på kneet, er det viktig med ekstra forsterkninger. I de nye buksene har MASCOT utviklet et nytt materiale som kombinerer CORDURA® og Kevlar® med Dyneema®-fiber, som markedsføres som «sterkere enn stål». Buksene har dessuten tommestokklomme i CORDURA®, integrert og avtakbar ID-kortholder, verktøystropp og lårlomme med telefonlomme og magnetlukking.

Detalj - MASCOT® Bukser - 2017 Pressesenter
Man bør selvfølgelig velge bukser etter behov, men her kan du også tilpasse buksene etter arbeidsoppgavenes skiftende krav. Juster buksene i bena, ta av ID-kortet og ta løslommene av og på ved hjelp av den praktiske glidelåsen. De avtakbare løslommene gjør det blant annet enkelt å tømme lommene for smuss eller å vaske buksene uten å tømme lommene.

En del av noe større

Den nye generasjonen arbeidsbukser er en del av den nye serien MASCOT® ADVANCED. Velg blant 7 farger, med nye farger som petroleum og mosegrønn som forfriskende alternativer i sortimentet. De tre buksene leveres i tre forskjellige benlengder og et stort antall størrelser, og både buksene og knebuksene har en passform som sitter perfekt på både menn og kvinner.

MASCOT® ADVANCED Arbeidsbukser - Pressesenter 2017