Nye yndlingsshorts

til håndverkeren
Shorts - MASCOT 2016
9. Juni 2016

Oppskriften på den perfekte håndverkershortsen på en travel og varm arbeidsdag utgjør tre ingredienser: En optimal passform i et tynt, men slitesterkt materiale, innlegg av fleksibelt stretchstoff, og smarte lommefunksjoner.

Slitesterkt stretchstoff er arbeidstøyets nye vidundermiddel til en behagelig arbeidsdag. Med stretchsoner får du høy bevegelsesfrihet, spesielt når du bøyer deg, sitter på huk eller lignende. I de nye MASCOT® Olot-shortsene er det spesielt i linningen du merker den store forskjellen. Stretchstoff på innsiden av linningen gjør at shortsene er fleksible og sitter inntil kroppen i alle bevegelser. Det faste stoffet på utsiden holder formen og sikrer at buksene ikke sklir ned når man sitter på huk, eller når man har fylt lommene godt opp med tungt verktøy.

I varme forhold er tøyets komfort helt avgjørende. Shortsene har et høyt innhold av myk og behagelig bomull (50 %), og er produsert i et tynt, men allikevel slitesterkt materiale, som kan bære tyngden av verktøyet man legger i klærne. Det er masse plass til verktøy og maskiner. Hengelommene har mange rominndelinger i forskjellige størrelser. Venstre hengelomme er spesielt romslig og kan reguleres i størrelsen. Dessuten finnes det en smart detalj med magneter i bunnen, som løsner når man trenger mer plass til verktøy, spiker og skruer. På lårlommen finnes det en smart magnetlukning ytterst på mobillommen. En helt spesiell detalj er den ekstra verktøystroppen som man kan hente frem fra venstre baklomme. Den brukes hyppigst til hammere eller et lite brekkjern.

Arbeidsshorts - 2016 - HARDWEARDe nye shortsene og buksene i denne serien har masse stretchstoff, så buksene kan brukes der de trengs. Dette gjelder særlig området rundt knærne (bukser) og ved linningen (bukser og shorts).

Slitestyrken er svært god på alle lommene: Både tommestokklommen og hengelommene er laget av slitesterkt Cordura®, og begge har Kevlar®-forsterkning i bunnen. Kevlar® er usedvanlig motstandsdyktig mot spisse gjenstander. Dette bidrar i høy grad til holdbarheten ved å beskytte de lommene der du har kniver, skrutrekkere og andre verktøy med spisse ender.

De nye håndverkershortsene er lillebroren til håndverkerbuksene MASCOT® Madrid, som ble lansert tidligere i år. MASCOT® Madrid har litt mer av alt sammen: Enda flere innlegg av stretchstoff på innsiden av benet og ved kneet, flere steder med høy slitestyrke samt ekstra detaljer som kneputelommer og romsligere lårlommer.

Om MASCOT® Olot håndverkershorts:

  • Slitesterkt, pustende materiale: 50 % bomull / 50 % polyester
  • Lav vekt: 205 g/m²
  • Farger: hvit, sort og lys kaki
  • Innvendig skrittlengde 29 cm, i mange forskjellige størrelser fra C 42 til C 68
  • På lager hos din lokale forhandler i juni 2016

Arbeidsbukser - MASCOT® HARDWEAR - 2016Håndverksbuksene MASCOT® Madrid er den lange utgaven av håndverkershortsene, hvis du f.eks. ikke kan unnvære kneputene. Det er masse pustende og fleksibelt stretchstoff samt lufting ved kneet, slik at varmen slipper ut.