Ny pris

til MASCOT i Vietnam
Pris show - Egen fabrikk i Vietnam:
27. Mai 2013

MASCOTs vietnamesiske fabrikk har endna en gang mottatt en pris. Denne gang ble MASCOT hedret som en ut av ni virksomheter som har ytet et vesentlig bidrag til Hai Duong provinsens sosioøkonomiske utvikling med etablering av arbeidsplasser av internasjonal standard.

2013 - Egen fabrikk i Vietnam: - Pris

Direktør i MASCOT Vietnam, Thomas Bo Pedersen betegner det som den mest ærefulle pris hittil, da den er besluttet av investeringsministeren selv.

Prisen er betydningsfull

Også MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl hadde også det store smil fremme: "Prisen vitner vel dypest sett om at MASCOT ligger i eliten i konkurranse med noen av Asiens største internasjonale virksomheter. Og det kan jeg da kun være stolt av og glad for", sier Michael Grosbøl.

MASCOT Vietnam er CSR-sertifisert

MASCOT har selv bygget fabrikken i industrizonen Hai Duong ca. 60 km fra Hanoi i Nordvietnam. Den ble innviet i mars 2008, og har idag ca. 1200 medarbeidere. Fra begynnelsen har det vært avgjørense fokus på byggesikkerheten og gode og trygge arbeidsforhold, og en naturlig følge av det var at MASCOT i januar 2011 fikk SA 8000 sertifikatet. Siden har MASCOT motatt flere priser for både CSR-innsatsen og for engasjementet i Hai Duong provinsen.

Det var MASCOTs logistikksjef, Adel Abdullah, som mottok prisen på vegne av MASCOT ved seremonien.

Prisen er underskrevet og forseglet av investeringsminister Bui Quang Vinh, 7. mai 2013.

Pris - Egen fabrikk i Vietnam: - 2013