Synlighetssertifisert strikkegenser til utendørsarbeid

ACCELERATE SAFE Hi-vis genser Mann
6. Oktober 2021

Må du være synlig utendørs? Med den nye svært synlige strikkegenseren fra MASCOT får du god bevegelsesfrihet samtidig som du er lett å få øye på. På kjølige vår- og sommerdager eller før høstværet med regn og sludd setter inn for alvor, holder genseren deg varm og bidrar til god komfort på jobben. Denne strikkegenseren er sertifisert som svært synlig og passer til arbeid både innendørs og utendørs.

Temperaturen kan variere mye i løpet av en arbeidsdag. Derfor er det viktig at du kler deg etter romtemperaturen eller været, slik at du ikke svetter eller blir for kald.

Moderne design, kroppsnær passform og god bevegelsesfrihet

Hva bruker du en synlighetssertifisert genser til? Når du jobber på steder du trenger å være synlig, er det viktig at du holder deg varm. Et vanntett og vindtett ytterlag er allikevel ikke alltid nødvendig. I stedet kan du bruke en smart og behagelig strikkegenser som sitter tett inntil kroppen og gir god bevegelsesfrihet. Den svært synlige strikkegenseren fra MASCOT kommer i fluorescerende farger med fem forskjellige fargekombinasjoner. Refleksene er designet i skrå linjer som gir et moderne og sporty utseende.

Genseren kan kombineres med andre produkter fra MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien.

Sertifisert synlig

Det er viktig å bli sett. Dessuten er synlighet også ofte et krav. Denne svært synlige strikkegenseren har oppnådd synlighetsklasse 2 etter (NS-)EN ISO 20471-standarden. Du kan kombinere genseren med MASCOTs svært synlige shorts, knebukser eller bukser og på den måten oppnå synlighetsklasse 3.

Strikkegenseren er utstyrt med en avtakbar ID-kortholder og frontlommer med glidelås.

Du finner strikkegenseren med svært høy synlighet (19005-351) hos din MASCOT-forhandler.

MASCOT® ACCELERATE SAFE