Beskytt deg mot solen med synlighetsklær fra MASCOT

MannSynlighet og sikkerhet for alle bransjerHi-vis T-skjorte
3. Juni 2021

Jobber du ute i direkte sollys? Må du være synlig i omgivelsene? Velg MASCOTs T-skjorter og pikéskjorter med svært høy synlighet, så beskyttes du mot skadelige UV-stråler fra solen samtidig som du er synlig – dagen lang.

Unngå å bli brent på overkroppen når du oppholder deg i solen. UV-beskyttende klær reduserer solens UV-stråler og beskytter dermed huden din. I serien MASCOT® ACCELERATE SAFE finner du T-skjorter og pikéskjorter med UV-beskyttelse, høy slitestyrke og god komfort. Utvendig består overdelene av polyester for at slitestyrken og fargene skal holde seg etter gjentatt bruk. Innsiden er av bomull, noe som gjør at plagget fremdeles er mykt å ha på seg.

Oppnå sertifisert UV-beskyttelse og høy synlighet

Når du velger arbeidsklær som er sertifisert i henhold til EN 13758-2 UPF 40+, er du garantert klær som beskytter huden din mot solstrålene. Det er ekstra viktig å holde et øye med beskyttelsesnivået når det gjelder overdeler som T-skjorter og pikéskjorter.
Klær med UV-beskyttelse er kun effektive på steder der huden er tildekket.

Hvis du i tillegg må være synlig i omgivelsene, er det viktig å se etter (NS-)EN ISO 20471-sertifiseringen, som viser hvor synlige klærne er: synlighetsklasse 1, 2 eller 3. Med MASCOTs UV-beskyttende T-skjorter og pikéskjorter med høy synlighet kan du kombinere overdelen med svært synlige bukser og slik oppnå en høyere synlighetsklasse etter (NS-)EN ISO 20471-standarden.

PikéskjortePremiumtofargetHi-vis T-skjortePremiumtofargetrund hals

God passform beskytter huden

Hos MASCOT finnes det passformer for både damer og herrer. Når klærne passer deg, er kroppen din bedre tildekket og dermed beskyttet. MASCOTs T-skjorter og pikéskjorter med UV-beskyttelse i serien MASCOT® ACCELERATE SAFE er utstyrt med elastiske reflekser som gir ekstra bevegelsesfrihet. Sømmen i nakken har ekstra polstring, slik at du ikke opplever at det begynner å gnage utover arbeidsdagen.

 

Finn UV-beskyttende, svært synlige T-skjorter (19092-771 og 19082-771) og pikéskjorter (19083-771 og 19093-771) fra serien MASCOT® ACCELERATE SAFE hos din lokale MASCOT-forhandler eller på https://www.mascotworkwear.no/no.