Vinterjakker med god komfort og optimal værbeskyttelse

Produkter utviklet for kvinner Synlighet og sikkerhet for alle bransjer Sikkerhetsklær med 100% stretch Vinterjakker – Varme MASCOT-jakker med mange gode egenskaper 
29. Januar 2021
Den nye vinterjakken fra MASCOT gir optimal synlighet og beskyttelse når du er i nærheten av trafikk eller maskiner i arbeid. Jakkens spesielle stoffsammensetning og passform gjør arbeidsdagen behagelig og gir stor bevegelsesfrihet. Med sertifisert beskyttelse mot kulde og nedbør er det lett å takle vinterværet.

Når du kler deg i den nye hi-vis-vinterjakken (19035-449) fra MASCOT® ACCELERATE SAFE får du sertifisert beskyttelse til høyeste standard innen synlige klær. Vinterjakken er godkjent i henhold til EN ISO 20471 sikkerhetsklasse 3, slik at brukeren er synlig for omgivelsene – både i dagslys og i mørket.

Designet for å holde brukeren varm

Hvis du trenger en varm jakke til all slags vær, er denne vind- og vanntette jakken et godt valg. Både stoff, sømmer og glidelåser er vanntette. Jakken har mange detaljer, f.eks. vindskjørt, som holder den kalde vinden ute.

Det myke, isolerende fôret laget av CLIMASCOT® Lightweight Insulation holder kroppen varm, og er samtidig lett og fleksibel. Dermed kan du bevege deg enkelt og uanstrengt i jakken, som følger kroppens bevegelser uten hindringer. Jakken er testet og sertifisert i henhold til både EN 342 og EN 343, som stiller krav til isolasjonsegenskaper og motstand mot nedbør.

Synlighet og sikkerhet for alle bransjer Vinterjakker – Varme MASCOT-jakker med mange gode egenskaper Mann

Beskyttelse mot trekk

Mange opplever ubehag, spesielt på korsryggen og nakken, når de jobber ute om vinteren. Dette kan unngås med 19035-jakken. Vinterjakkens nederste ryggstykke kan forlenges, noe som forhindrer at kald luft trenger inn til huden under for eksempel knestående eller fremoverbøyd arbeid. Et par knapper holder det ekstra stoffstykket på plass i jakken når det ikke er i bruk. I tillegg har jakken en ekstra høy krage, som beskytter nakken og halsen mot trekk. Elastikken ved håndleddene sørger for at jakken er tett også i dette området.

Hodet er kroppens hoveddel, og det er viktig med en god hette som kan holde på varmen. Det er imidlertid ofte et problem at hetten blåser av. Et mykt, elastisk stoffstykke forlenger hetten ved pannen. Justerbare elastiske snorer sørger for at du kan feste den rundt hodet for en perfekt passform. Hvis du helst vil ta hetten av, kan den lett fjernes helt.

Jakken har selvfølgelig alle praktiske lommer og detaljer som er nødvendige for jobber med mange oppgaver. Jakken finnes i både dame- og herrepassform. Den er en del av en større serie med synlige sikkerhetsklær, med utallige kombinasjonsmuligheter.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE