Hvor mange lag med klær

krever jobben din?
MIX fargene – og oppretthold en enhetlig identitet-Mann
12. Oktober 2020
Hvis du jobber ute i alt slags vær, er det lurt å kle seg etter lag-på-lag-prinsippet. En god termojakke eller termovest passer fint som det ytterste laget i overgangsperioder og er perfekt som isolerende mellomlag når det er kaldt.

Når det går mot kaldere tider, er det lurt å tenke på om du har de jobbklærne du trenger for å holde deg varm og komfortabel gjennom hele arbeidsdagen. Kler du deg lagvis på riktig måte, slipper du å bli for varm ved intensivt arbeid, og du slipper å bli våt og kald når tempoet roer seg igjen. Termoklær med isolerende för hjelper kroppen med å holde temperaturen stabil hele dagen.

Kle deg lagvis

Ved fysisk arbeid er det lurt med fukttransporterende egenskaper, slik at man ikke blir våt. Da er det midt i blinken å ha på en fukttransporterende t-skjorte helt innerst. Intensiteten kan veksle gjennom arbeidsdagen, og derfor er det viktig at kroppen ikke blir kald i perioder med lavere intensitet.

Med en god termojakke kan du raskt ta på deg et ekstra lag som bruker kroppens egen overskuddsvarme til å holde en stabil temperatur. På svært kalde, vindfulle eller regnfulle dager kan du supplere med et tredje lag ytterst som beskytter mot regn.

Lett för med god isoleringsevne og komfort

MASCOT bruker CLIMASCOT® Lightweight Insulation i de fleste termoprodukter, som er et lett för laget av polyester. CLIMASCOT® kan presses sammen så det nesten ikke tar noe plass. Derfor er det kjekt å ta med en slik termojakke på farten ettersom den enkelt kan puttes i sekken hvis det blir varmere i løpet av dagen. Polyester stabiliserer föret, slik at både formen og de isolerende egenskapene bevares når det brettes ut igjen.

CLIMASCOT® er perfekt ved varierende arbeidsintensitet ettersom det puster og tørker raskt. Det betyr at kroppen slipper ut overskuddsvarme og fukt ved høy intensitet, men holdes tørr og varm ved stillestående oppgaver. Dette gir god komfort gjennom hele arbeidsdagen.

Isolerende vester og jakker til kvinner og menn

I MASCOT® ACCELERATE-serien finner du termovester og termojakker med CLIMASCOT®-för til både kvinner og menn. Förets lave vekt gjør at termoproduktene føles lette og ikke begrenser bevegelsesfriheten.

 

Kvinne MIX fargene – og oppretthold en enhetlig identitet 

Du kan kombinere termoproduktene med produktene i serien eller med resten av MASCOTs utvalg. Både jakker og vester kommer i seks farger: svart, mørk antrasitt, mørk marineblå, asurblå, signalrød og gressgrønn. Vil du heller ha noe annet enn termojakker og -vester, kan fleece- og strikkegensere også brukes som et isolerende lag eller som et ekstra lag på kalde dager.

Isolerende vester og jakker til kvinner og menn

18015-318 MASCOT® ACCELERATE-jakke med CLIMASCOT®-för

18065-318 MASCOT® ACCELERATE-vintervest med CLIMASCOT®-för

Dame

18025-318 MASCOT® ACCELERATE-jakke med CLIMASCOT®-för, damepassform

18078-318 MASCOT® ACCELERATE-vintervest med CLIMASCOT®-för, damepassform

MASCOT® ACCELERATE