Sikkerheten er på topp

    2020 - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -Vernestøvler F0220-902 -Vristbeskyttelse
    Thu, 30 Jul 2020
    Dersom du jobber i et miljø med risiko for fallende gjenstander, trykk eller glatte overflater, er robuste vernesko særdeles viktig for sikkerheten din. MASCOTs nyutviklede vernestøvler gir ekstra god sikkerhet mot trykk og slag på vristen, og de er et naturlig valg dersom vristen er utsatt i arbeidet ditt.

    For å oppnå best mulig sikkerhet er det viktig å velge vernesko i henhold til jobbfunksjonen.

    Sålen er avgjørende for godt fotfeste

    Dersom du stort sett arbeider i et variert og ujevnt terreng, er det svært viktig å ha godt fotfeste. Har du ikke har full kontroll over balansen mens du går og står, kan du risikere å overbelaste både bena og ryggen. Om du står uten godt fotfeste, vil øvre del av kroppen bruke krefter på å holde balansen mens du arbeider. Derfor bør du alltid være oppmerksom på hva slags såle verneskoene dine har.

    Verneskoenes sålemateriale og -mønster er helt avgjørende for et godt «grep» på underlaget. Alle vernestøvlene i MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY oppfyller den høyeste standarden for sklisikre såler (SRC). Sålematerialet er dessuten laget av PU/gummi. Det er utviklet spesielt for krevende forhold og er bestandig mot kontaktvarme på opptil 300 °C. PU/gummi er også støtabsorberende, noe som gir ekstra god komfort.

    Vernesko med spesielle egenskaper

    I MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY finner du robuste vernesko. Et av produktene i serien er den nye F0220-902-vernestøvelen, som gir ekstra beskyttelse mot trykk på vristen og minimerer risikoen for slag og brudd. Vristbeskyttelsen er integrert i støvelens overdel og designet slik at den ikke merkes under gange eller arbeid. Støvelen har dessuten tåkappe av kompositt, som verken er kulde- eller varmeledende, i tillegg til støtabsorberende innleggssåler, som er svært slitesterke og lett kan tas ut.

     

    MASCOTs ergonomiske innleggssåler (FT090, FT091, FT092) er sertifisert til denne støvelen, så de kan brukes uten at støvelens sertifiseringer oppheves.

     

    Sikkerhetsstøvelen F0220-902-09 er på lager og kan kjøpes/bestilles hos MASCOTs forhandlere.