Svært lette vernesko

med fleksibel mellomsåle
2019-MASCOT FOOTWEAR MOVE-F0300-909 Vernesko
12. April 2019
MASCOT® FOOTWEAR MOVE er en helt ny serie av vernesko og -støvler. Serien skiller seg fra tidligere serier ved at de har svært lav vekt, moderne design og en innovativ mellomsåle. Kombinasjonen av lav vekt og fleksible sålematerialer gjør skoen svært smidig og komfortabel.

Den nye verneskoserien MASCOT® FOOTWEAR MOVE, som lanseres denne våren, fokuserer spesielt på god komfort og bevegelsesfrihet. Serien består av fem forskjellige skomodeller, der alle har ulike design, farger og lukkemetoder, samtidig som alle modellene har de samme grunnleggende egenskapene.

Innovative sålematerialer

Serien kjennetegnes av den unike mellomsålen som er fremstilt av det innovative og svært lette phylon-materialet. Phylon-sålen er laget av EVA ved bruk av en spesiell kompresjonsteknikk som gjør om materialet til fast, holdbart skum, som ved hjelp av luftbobler gir en svært lett og elastisk såle. Alle verneskoene har dessuten en uttakbar og støtabsorberende innersåle, som beskytter rygg og ben mot støt i løpet av arbeidsdagen. Du er sikret god komfort hele arbeidsdagen – selv på harde underlag og etter lange arbeidsdager med gående og stående arbeid.

Ekstra lette vernesko

MOVE-serien er svært lette vernesko og -støvler som veier fra 440 gram, noe som gir god komfort og fleksibilitet i alle arbeidssituasjoner. Den lave vekten oppnås ved bruk av den innovative mellomsålen i phylon, tåkappe av lett kompositt og spikervern i avansert spesialtekstil.

Høy sikkerhet

Alle modellene i MOVE-serien har yttersåle i naturgummi, slik at verneskoene tåler kontaktvarme på opptil 300 grader. Verneskoene er dessuten utstyrt med forsterket hælparti og non-marking-såler, så de ikke lager merker på gulv eller andre underlag. Alle MOVE-modellene er ESD-godkjente og godkjente i henhold til EN ISO 20345: 2011, sikkerhetsklasse S1P eller S3.


MASCOT® FOOTWEAR MOVE kan kjøpes/bestilles hos MASCOTs forhandlere. Skoene kommer med både tradisjonelle skolisser og med Boa® Fit-lukkesystemet, og flere av modellene fås i både herre- og damestørrelser.