Opplev MASCOTs innovative produkter på A+A-messen

A_A_exhibition_MASCOT_ACCELERATE
19. Oktober 2021

I år presenterer MASCOT det største utvalget av innovative og gjennomtestede produkter noensinne på A+A-messen. Standen vår på 690 m2 har sentral beliggenhet i hall 1. Her kan du få med deg MASCOTs omfattende produktutvalg og produktnyheter for 2022.

Arbeidsklær for alle bransjer og ulike arbeidssituasjoner

På A+A-messen presenterer vi et komplett utvalg arbeidsklær i samme design for alle bransjer og arbeidssituasjoner. Å kunne tilby bekledning til en hel bedrift, enten det er snakk om arbeidsklær, særdeles synlige plagg eller flerbeskyttelsesklær, er et helt unikt konsept. Designlinjen i MASCOT® ACCELERATE, MASCOT® ACCELERATE SAFE og MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE er den samme gjennom seriene, noe som gjør det mulig å skape en ensartet profil i virksomheten. Den høye komforten og bevegelsesfriheten er et kjennetegn i alle seriene. Dessuten kan du i alle tre få produkter i ULTIMATE STRETCH samt artikler som er godt egnet til industrivask.

Flerbeskyttelsesklær

På messen presenterer vi for første gang MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE. Serien er det nyeste tillegget i sortimentet og dekker behovet for flerbeskyttelsesklær. Komfort og sikkerhet er alfa og omega i serien. Arbeidsklærne har alle nødvendige sertifiseringer og klassifiseringer, men de tunge, tykke og stive materialene du gjerne forventer, er byttet ut med lettere stoffer som øker komforten.

Ekstra lette vernesko

På MASCOTs stand kan du oppleve flere nyheter i MASCOT® FOOTWEAR. Du kan blant annet se en klassisk vernesko i seks farger og nye ultralette vernesko med tåkappe av karbonfiber. MASCOT® FOOTWEAR CARBON ble en suksess etter lanseringen i 2020. Nå har vi videreutviklet serien, og resultatet er sko med en ytterligere redusert vekt. Vi kaller dem MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Ultralight System. Skoene kan fås med BOA® Fit System eller lisser og kommer i tre fargekombinasjoner. Opplev dem på standen vår og kjenn selv hvor lett og smart en vernesko kan bli, med elementer som høy støtdemping, tåkappe av karbonfiber og MASCOLAYER® spikervern i tekstil.

Arbeidsklær for matvareindustrien

Hvis du er ute etter arbeidsklær for matvareindustrien og andre bransjer der det er viktig med god hygiene, anbefaler vi deg å spørre etter MASCOT® FOOD & CARE-serien på standen. Det er ikke kun designet som gjør produktene i MASCOT® FOOD & CARE nyskapende, men også materialene og detaljene. Kombinasjonen av et optimalt stretchstoff, en behagelig passform og muligheten til å industrivaske arbeidsklærne er helt unik.

Besøk oss på messen

A+A-messen finner sted fra 26. til 29. oktober 2021 og er verdens ledende messe for sikkerhet og helse på jobben. Det forventes at mer enn 67 000 personer fra rundt 130 land kommer til å besøke messen, som består av mer enn 1900 utstillere fra over 60 forskjellige land.  

Vi gleder oss til å hilse på deg i hall 1 på stand 1C29!