Nå kan du få hi-vis-skjørt

MASCOT® Modell ACCELERATE SAFE Produkter utviklet for kvinnerModell 14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2
22. April 2021
Merker du at temperaturen stiger? Har arbeidsdagen blitt for varm til lange bukser? Med det nye hi-vis-skjørtet fra MASCOT kan du selv velge om du foretrekker shorts eller skjørt på jobb. Det knelange skjørtet gir en feminin og slankende look, samtidig som den er synlig og praktisk.

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det viktig å velge klær som passer til temperaturen – også når jobben kaller. Skjørtet 19244-711 fra MASCOT® ACCELERATE SAFE er figursydd i en kvinnelig passform. Det er dermed et opplagt valg når temperaturen stiger, men du ikke ønsker å gå i shorts. Med MASCOT® ACCELERATE SAFE får kvinnene verneklær der både over- og underdelen er designet for nettopp dem.

Lett, elastisk og med plass til tommestokk

Skjørtet er designet slik at det oppfyller behovene du har på byggeplassen når temperaturen stiger. Det er nemlig utstyrt med forlommer, baklommer, lårlommer, hammerstropp og tommestokklomme, slik at du alltid har verktøy, bits og skruer lett tilgjengelig. Tommestokklommen har ekstra forsterkning, og lommeklaffene er smussavvisende slik at skitt og smuss ikke setter seg fast. Stoffet er elastisk i alle retninger, slik at du fritt kan bevege deg slik du vil. I tillegg har skjørtet lav vekt, slik at du ikke blir tynget av annet enn verktøyet du har i lommene. Med dette skjørtet har du kontroll på både looken og arbeidsoppgavene dine.

Modell ACCELERATE SAFE Produkter utviklet for kvinnerModell ACCELERATE SAFE Produkter utviklet for kvinner

Oppfyller synlighetskravet

Skjørtet er sertifisert i henhold til EN ISO 20471, klasse 1. Hvis du kombinerer det med en synlighetssertifisert overdel, kan du oppnå en høyere klasse. Med det nye skjørtet i MASCOT® ACCELERATE SAFE trenger du ikke ofre verken komfort, utseende eller sikkerhet – og endelig kan du velge skjørt som et alternativ til shorts.

Skjørtet kommer i DIAMOND-passform og tre fluorescerende farger: gul, oransje og rød.

Du finner skjørtet hos MASCOT-forhandleren din.

MASCOT® ACCELERATE SAFE