Er du oppmerksom på vristbeskyttelse

?
MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY – god slitestyrke og robusthet Vristbeskyttelse. Overdel med ekstra beskyttelse mot trykk på vristen – det minimerer risikoen for slag og brudd. Vernestøvler
8. Mars 2021
Er det risiko for fallende eller tunge gjenstander som kan skade føttene dine på arbeidsplassen? I så fall er det viktig at føttene dine er godt beskyttet – både tærne og vristen. MASCOT vernesko og -støvler med vristbeskyttelse beskytter mod trykk og slag på vristen.

For å beskytte føttene og oppnå høy sikkerhet er det viktig å velge vernesko som passer din jobb. I MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY finner du nå både vernestøvler og -sko med vristbeskyttelse.

Føttene er utsatt

Føttene dine transporterer deg rundt både på jobben og i fritiden. De er et uunnværlig verktøy som bør tas godt vare på. Ettersom føttene stikker ut fra kroppen, er de mer utsatt for rullende og fallende gjenstander enn resten av kroppen. Derfor er det på flere arbeidsplasser også nødvendig å ta vare på føttene, inkludert vristen.

Beskytt vristen mod trykk og slag

Når en bygning rives eller du står ved dreiebenken, er det viktig at hele foten er beskyttet. Vristbeskyttelse gir deg ekstra beskyttelse og demper støt på foten fra fallende gjenstander. Den ekstra beskyttelsen er integrert i den øvre delen av fottøyet og utformet så du ikke merker den når du jobber. En myk og komfortabel vristbeskytter som hverken forstyrrer deg eller jobben din. Vristbeskyttelse er innebygget i MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY-seriens F0220-902-vernestøvler og F0221-902-vernesko.

Vernesko med allsidig beskyttelse

Støvlene og skoene med vristbeskyttelse er de optimale verneskoene for deg som jobber med for eksempel tung betong og trenger ekstra beskyttelse. Den ekstra forsterkningen på tuppen av skoene, gjør dem dessuten egnet for knestående arbeid og gir dem lengre levetid. For at de skal være komfortable å bruke, har både skoene og støvlene blitt utviklet med en støtabsorberende mellomsåle. Både skoene og støvlene er EN ISO 20345-sertifiserte, noe som sikrer at de oppfyller kravene som stilles når du arbeider i områder der sikkerhet er høyt prioritert.

MASCOTs ergonomiske innleggssåler (FT090, FT091, FT092) er sertifisert til både skoene og støvlene. Derfor kan innleggssålene brukes uten at EN ISO 20345-sertifiseringen oppheves.

F0220-902-vernestøvler og F0221-902-vernesko er på lager og kan kjøpes/bestilles hos din lokale MASCOT-forhandler.