Nye vernebukser i

100 % stretchstoff
Bukser med maksimal bevegelsesfrihet Stoffkvalitet 711 – hi-vis metervare med fireveis stretchstoff 
30. November 2020
Har du maksimal bevegelsesfrihet uansett oppgave på jobben? Det har vært en økning i bruken av stretch-arbeidsklær de siste årene. Nå kommer de også i en hi-vis-utgave, i en ny verneklærserie med EN ISO 20471. Med seriens nye bukser får du en helt ny opplevelse av komfort og ubegrenset bevegelsesfrihet.

Med den siste lanseringen, MASCOT® ACCELERATE SAFE, tilfører MASCOT arbeidsbukser i fireveis stretchstoff med sertifisert synlighet til utvalget. Den helt nyutviklede og grundig testede stoffkvaliteten (711) med sertifisert synlighet har blitt etterspurt av mange som har prøvd MASCOT stretchbukser som vanlige arbeidsklær. I tillegg til å være lette og fleksible er buksene designet med et skarpt og moderne utseende for virksomheter som ønsker å fremme profilen sin gjennom arbeidsklærne.

Nye synlige klær for alle

Serien omfatter arbeidsklær til både herre og dame i tre fluorescerende farger og med forskjellige kontrastfarger. Virksomheter i alle bransjer har dermed stor fleksibilitet til å sette sammen klærne ut i fra yrker og preferanser.

Optimal komfort

Lav vekt, høy synlighet og komfort er kjennetegnet på de nye hi-vis buksene i stoffkvalitet 711 i MASCOT® ACCELERATE SAFE. Buksen er elastisk i alle retninger, og stoffet følger lett kroppens bevegelser, uansett om arbeidet foregår i knestående eller stående stilling. Det elastiske stoffet har også en effektiv sammentrekningsevne, slik at buksene holder passformen selv etter lang bruk. Stoffet har en vekt på knapt 265 gram/m2. I tillegg er buksene designet med tanke på komfort fra innerst til ytterst, ettersom de er myke mot huden og har en vannavvisende finish på utsiden.

 

Iøynefallende, sporty design

De sertifiserte refleksene på MASCOTs hi-vis bukser i stoffkvalitet 711 er designet på en helt ny måte. De er skråstilte og asymmetriske, noe som bidrar til en slankende og dynamisk stil. I tillegg er refleksene delt opp og tøyelige, noe som bidrar til buksenes unike bevegelsesfrihet. Designdetaljene med satellittmønsteret på beina er videreført fra MASCOTs velkjente serie MASCOT® ACCELERATE.

Mange smarte detaljer og lommer

Med buksene i stoffkvalitet 711 går du ikke på akkord med detaljer og funksjoner. Buksene er utstyrt med lommer foran og bak, en knapp for montering av knivholder og en lårlomme med telefonlomme for sikker oppbevaring.

Knelommene er forsterket med CORDURA® for å tåle slitasjen i det daglige arbeidet. Knelommene er dessuten justerbare. Å jobbe på knærne kan være hardt for kroppen. Derfor er det viktig å plassere kneputen riktig, slik at den beskytter knærne optimalt.

Det nye i MASCOT® ACCELERATE SAFE er materialet på lommeklaffene. De har en spesiell smussavvisende struktur, som gjør det vanskelig for skitt og smuss å feste seg. På en måten ser buksene fine ut lenger.

19031-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-bukser med hengelommer og knelommer

19479-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-bukser med knelommer

Du kan enkelt tilføye hengelommer til 19479-711 ved å supplere med MASCOTs hengelommer 19450-126, som festes på med knapper.