Har du klær med STRETCH blant arbeidsklærne dine

?
2020_MASCOT ACCELERATE SAFE_Sikkerhetsbekledning-man-Jakke-Bukser med knelommer-hi-vis red
16. November 2020
Til hverdags bruker du arbeidsklærne dine i flere timer enn fritidsklærne. Men er arbeidsklærne like komfortable å ha på som klærne du bruker når du ikke er på jobb?

Vi har blitt vant til at fritidsklærne våre, ja faktisk også jeans, er laget av elastiske stretchmaterialer som gir fantastisk komfort når vi beveger oss. Nå kan vi stille de samme kravene til hi-vis-klærne vi bruker som beskyttelse i stadig flere fag og yrker. MASCOTs omfattende nye serie med hi-vis-klær er laget i slitesterke stretchmaterialer, som også holder brukeren trygg med sertifisert synlighet. 

Sertifisert synlig i henhold til EN ISO 20471

Det er ikke noe problem å kombinere god synlighet og optimal bevegelsesfrihet. Med MASCOTs produkter i 100 % stretchstoff er du garantert enestående komfort gjennom hele arbeidsdagen, samtidig som du oppfyller synlighetskravene i EN ISO 20471. Buksene tåler dessuten industrivask ved 60 °C.

En gang stretch, alltid stretch

«Bukser man ikke har lyst til å ta av!» Det var reaksjonen fra mange håndverkere da MASCOT lanserte den første serien med arbeidsbukser i stretchstoff, uten hi-vis-farger. Siden den gang har svarte, hvite og blå stretch-arbeidsbukser blitt en viktig del av garderoben med arbeidsklær for svært mange. Når man først har prøvd komforten i stretch-arbeidsklær, er det nemlig ingen vei tilbake. Derfor lanserer MASCOT nå også stretch-arbeidsklær i hi-vis-utgaver, i den nye serien MASCOT® ACCELERATE SAFE. Det fluorescerende stretchstoffet i buksene har lav vekt, høy slitestyrke og en vannavvisende finish. Den myke baksiden og det fleksible stoffet gjør at for eksempel buksene nesten ikke merkes mot huden. Lommene er dessuten designet slik at de kan fylles helt opp, uten at det påvirker bevegelsesfriheten.

Skarpe linjer gir en sporty stil

Det er ikke nok at klærne er gode å ha på. De skal også være flotte å se på. I MASCOT® ACCELERATE SAFE har designerne ønsket å få frem en innovativ, atletisk design. Skrå og symmetriske reflekser gir produktene en dynamisk og slankende stil. Samtidig er refleksene oppdelt, noe som gir designen et mer moderne preg. Refleksene er laget av et elastisk materiale som bidrar til den helhetlige bevegelsesfriheten. I tillegg forsterkes den atletiske designen ved hjelp av skarpe kontrastdetaljer. Kontrastene bidrar blant annet til at kroppens bevegelseslinjer fremheves og at arbeidsklærne får et atletisk og dynamisk uttrykk.

Hi-vis-klær for alle

MASCOT® ACCELERATE SAFE er en tofarget serie som omfatter produkter fra ytterst til innerst og fra topp til tå, i mange forskjellige fargekombinasjoner og størrelser. Buksene i serien kommer i ulike stofftyper med både 100 % stretchstoff, stretchsoner og uten stretch. Og synlighet og god komfort er selvfølgelig ikke bare for menn! Med MASCOT® ACCELERATE SAFE får også kvinnene tilgang til en komplett arbeidsklærgarderobe, med alt fra t-skjorter og jakker til bukser og skjørt. Alt sammen er spesialutviklet for kvinners passform. Se det store utvalget her:

MASCOT® ACCELERATE SAFE