Komfortable arbeidssko

til en rekke forskjellige jobbfunksjoner
2019-MASCOT® FOOTWEAR CASUAL-F0900-907
15. Februar 2019

MASCOT lanserer en hverdagssko uten sikkerhetskomponenter, der hovedfokuset er høy kvalitet og god passform. F0900-907 fra MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er en lett sko, som sitter godt på foten og er myk og fleksibel. Dette gir deg frihet til alle typer bevegelser i løpet av arbeidsdagen.

Resultatet er en helt ny skoserie fra MASCOT, som passer til både profilklær og klassiske arbeidsklær. Serien kalles MASCOT® FOOTWEAR CASUAL og kan brukes på tvers av jobbfunksjoner, der det ikke er krav til vernesko.

Ingen sikkerhetskomponenter, men like god kvalitet

De nye klassiske og stilrene joggeskoen i CASUAL-serien skiller seg fra MASCOTs andre fottøyserier ved at de ikke har tåkappe, spikervern og andre sikkerhetskomponenter. Skoene er til gjengjeld svært lette og behagelige å bruke, da de veier under 300 gram og er ekstra bøyelige i forfoten. Skoen har blant annet overmaterialer i semsket skinn og yttersåle av gummi.

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL kan brukes i alle situasjoner der vanlige joggesko kan brukes. Skoene kan kjøpes/bestilles hos MASCOTs forhandlere.