MASCOT er årets leverandør i byggebransjen

i Danmark
17031-311 - Bukser med hengelommer - MASCOT® ADVANCED - Pressesenter 2019
4. Februar 2019

MASCOT har vunnet prisen Byggecentrenes Leverandør 2019. I oppløpet var også Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer og Nilfisk Danmark.


Om valget av MASCOT som årets leverandør i byggebransjen sier formannen for Danske Byggecentre, regionsdirektør Carl Bladt Hansen, følgende: «Medlemmene våre har nominert og utnevnt MASCOT som vinner fordi MASCOT har vist at de har evnen til å ligge et skritt foran konkurrentene. Dette omfatter alt fra de lett tilgjengelige bestillingsplattformene og nøyaktige logistikkopplysninger som MASCOT stiller til rådighet, til den profesjonelle og proaktive innsatsen de gjør overfor kundene våre, både når det gjelder salgsstøtte, eksponering i butikken og kundearrangementer for sluttbrukere. MASCOT stiller dessuten arbeidsklær til rådighet, som er attraktive for både oss og kundene på grunn av høy produktkvalitet og kontinuerlig innovasjon. MASCOT har en sterk posisjon fordi de mer eller mindre tilbyr «hele pakken» i samarbeidet.»


Vi vil leve opp til prisen – også i fremtiden

MASCOT uttrykker stor begeistring over prisen. «Vi føler oss beæret over å ha mottatt en så fornem pris», sier administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. «Det er flere årsaker til dette, men spesielt det at prisen er en hyllest til de mange ulike aspektene ved å være en god leverandør. I mange år har det vært strategisk viktig for oss at vi gjør det bra innen alle deler av samarbeidet, fra innovasjon, produksjon og høy produktkvalitet til leveranse og serviceytelser.»

Carl Bladt Hansen - Henrik Bach - Palle Thomsen

Fra venstre ser vi formannen for Danske Byggecentre, Carl Bladt Hansen Davidsen, MASCOTs nordiske salgsdirektør, Henrik Bach, og administrerende direktør for Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

MASCOT har verdiskapende løsninger

Det er også av stor betydning for MASCOT at det er forhandlerne som har stemt frem vinneren av prisen. Formann for Danske Byggecentre, regionsdirektør Carl Bladt Hansen, sier: «Det er medlemmene våre, de som arbeider med MASCOT daglig, som har stemt på og kåret MASCOT som vinner. Det fremheves videre at MASCOT ikke bare har de rette løsningene, men at både samarbeidet og serviceløsningene deres oppleves som verdiskapende.»

Michael Grosbøl understreker at nettopp det verdiskapende samarbeidet er i fokus også i fremtiden. MASCOT kommer ikke til å hvile på laurbærene etter mottakelsen av prisen. «Heller tvert i mot. Prisen bidrar til å øke engasjementet for å perfeksjonere oss og utvikle oss innen alle områder. Vi vil gjøre vårt aller beste for å leve opp til den tilliten som byggkjedene har utvist ved å tildele oss denne prisen, ved å fortsette å levere innovative arbeidsklær i fremtiden samt optimalisere og utvikle nye serviceløsninger til kundene. Målet vårt er til enhver tid å ligge et skritt foran og sette standarden fremfor å følge den».

2019 - Michael Grosbøl Managing Director

Michael Grosbøl, administrerende direktør for MASCOT


Danske Byggecentre er en bransjeforening for mange av Danmarks byggkjeder. Det er medlemmene – de enkelte byggkjedene– som først har nominert og deretter stemt på favoritten sin.