Lette vernesko

med støtdemping som sportssko
Vernesko - MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - 2018
11. September 2018
Nye vernesko og -støvler kombinerer lav vekt med et ekstremt støtdempende sålemateriale og ekstra bøyelige egenskaper i forfoten. Det merker man! Og det kan merkes som en letthet og en behagelig komfort til føttene dine. Også på lange arbeidsdager.

Denne høsten lanserer MASCOT en ny serie vernesko med navnet MASCOT® FOOTWEAR ENERGY. Fire stiler med to farger/varianter hver.

Støtdemping motvirker slitne føtter

Det er den støtdempende og lette mellomsålen av materialet ETPU som gjør at MASCOT® FOOTWEAR ENERGY skiller seg ut fra andre vernesko. Sålematerialet gjør verneskoene ekstremt støtdempende og behagelige å ha på seg. Hver gang du tar et skritt, absorberer sålen de støtene som ellers ville forplantet seg som en ømhet og tretthet i beina og ryggen generelt ved hver kontakt med underlaget. Det gir en gangkomfort ut over det vanlige – til og med på harde underlag og etter mange timer på føttene.

100 % metallfrie sko

Alle vernesko og -støvler i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien lages uten metall. Tåkappen er dermed laget av kompositt, mens spikervernet er laget av et avansert, slitesterkt tekstilmateriale. Dette er med til både å gjøre fottøyet ekstremt lett og samtidig også sørge for at skoene ikke er kulde- eller varmeledende. Dette er en stor fordel hvis du jobber på veldig kalde eller veldig varme underlag. Alle materialene er valgt med fokus på å gi MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien lavest mulig vekt og høyest mulig fleksibilitet.

Vernesko som føles som en sokk

Fottøyet i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien er godkjent etter EN ISO 20345 sikkerhetsklasse S1P og med såler godkjent etter den beste normen innenfor sklihemmende såler: SRC. Dessuten har alle modellene non-marking-såler, så de ikke lager merker på underlaget, som for eksempel nylagte gulv. Serien er utviklet med tanke på ansatte i håndverksfag som går og står mange timer i løpet av arbeidsdagen. Et testpanel fra nettopp disse bransjene har hatt på seg skoene på typiske arbeidsdager i en testperiode i utviklingsprosessen. MASCOT har brukt tilbakemeldingen fra testpanelet til å finjustere detaljer før produksjonen av skoene ble satt i gang. Skoene selges hos MASCOTs forhandlere fra september av.

To av de fire modellene (F0132 og F0133) har et elastisk overmateriale som nesten føles som en ekstra sokk. Det bløte strekkbare stoffet sitter inntil foten og gir god støtte når man beveger seg.
F0136-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
svart
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0134-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
svart
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0135-902
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
svart
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0131-849
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
mørk marine/limegrønn
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0130-849
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Farger
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0133-996
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Farger
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View
F0132-996
MASCOT® FOOTWEAR ENERGY
2 Farger
NY
 • Sammenligne
 • Føj til favorittliste
 • Quick View