Nye arbeidsbukser

til fremtidens håndverkere
Fotballspillere i arbeidsklær - Arbeidsbukser - 2016
22. Februar 2016

De helt nye MASCOT® Adra og MASCOT® Madrid er til håndverkeren som krever ALT av sine arbeidsbukser. Buksene har mange lommer og detaljer, en slitestyrke som tåler det meste og en førsteklasses komfort ved hjelp av blant annet elastiske områder.

MASCOT® Madrid har hengelommer, mens MASCOT® Adra har CORDURA®-forsterkning til f.eks. skrumaskiner på frontlommen. De er ellers like.

Det er et helt nytt nivå av bukser til byggebransjen som nå kommer for salg. Buksene har vært under utvikling i mange måneder – blant annet som følge av MASCOTs TESTED TO WORK-program. Denne testprosedyren innebærer grundig testing av produktene ute hos proffene før de settes i produksjon. MASCOT® Madrid og MASCOT® Adra har derfor allerede vært «på jobb» mange ganger i ulike håndverksbransjer i testperioden. Dermed er både lommer og passform justert til minste detalj av dine kolleger i håndverksbransjene. Stoffet har dessuten gjennomgått en rekke tester på MASCOTs laboratorier, slik at brukeren er garantert det høyeste nivået innen f.eks. slitestyrke. Buksene har også CORDURA®- og Kevlar®-innsatser som gir ekstra slitestyrke på utsatte steder, og dermed en lang holdbarhet for det samlede produktet.

2 Menn - Arbeidsklær - 2016

Det første som merkes når du tar på deg de nye buksene, er at de er svært komfortable. Buksene er designet med ergonomisk formede bukseben og en formskåret linning, slik at de følger alle kroppens bevegelser. De innsatte delene av elastisk materiale gir, spesielt i området rundt knærne, en økt bevegelsesfrihet når man f.eks. arbeider i knelende stilling. Det er tatt hensyn til ekstra komfort i varme miljøer med ventilasjonskanaler rundt knærne, hvor det ofte blir ekstra varmt ved bruk av kneputer.

De mange praktiske lommene, noen med magnetlukking, gjør buksene fleksible i bruk og dermed godt egnet til alle fagområder innen byggebransjen. Det bakerste rommet i lårlommene er for eksempel utformet til å romme et mini-nettbrett, og det er i det hele tatt svært god plass til verktøy. Hengelommene i MASCOT® Madrid er ekstra romslige. Den venstre lommen kan utvides ytterligere via magneter i bunnen som kan løsnes for å skape plass.

Detalj - Arbeidsbukser - 2016Tommestokklomme med Kevlar®-forsterkninger - spesielt motstandsdyktig for spisse og skarpe gjenstander.
2016 - Detalj - HåndverkerbukserMASCOT® Adra: CORDURA®-forsterkninger sikrer høy slitestyrke på frontlommene. Dette er spesielt viktig når lommen brukes til å henge utstyr på.
2016 - Detalj - Bukser med knelommerCORDURA®-forsterkede knelommer med innstikk av knepute ovenfra og med klaff, slik at det ikke samler seg smuss.
2016 - Bukser med kne- og hengelommerKan enkelt forlenges med 3 cm ved å sprette opp den røde sømmen på innsiden.

Buksene fås i tre forskjellige benlengder og i utallige størrelser. Som en ny funksjon kan brukeren selv forlenge buksene med 3 cm ved helt enkelt å sprette opp en innvendig søm, for eksempel med en kniv.

MASCOT® Madrid og MASCOT® Adra er å finne hos din lokale forhandler fra mars 2016. Velg mellom fargene mørk marineblå, hvit, svart, mørk antrasitt eller kaki.